After We Collided – After 2: Μετά τη Σύγκρουση, Πρεμιέρα: Σεπτέμβριος 2020 (trailer)

Η ταινία «After2: Μετά τη σύγκρουση» είναι βασισμένη στο διεθνές best seller της Anna Todd, που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές. Είναι η συνέχεια του «After», του νέου νεανικού φαινόμενου στην κατηγορία των ταινιών «Twilight» και «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Ο Χάρντιν θα είναι πάντα… ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα εpωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά  όταν θυμάται τις γεμάτες πάθoς νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία.

Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν. Την ίδια στιγμή  ένας όμορφος συνάδελφος της, ο Τρέβορ της πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει. Ο Χάρντιν ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Τέσα χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξει… για την αγάπη; Μετά τη σύγκρουση…η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια…

Είδος: Δράμα, Poμάντζου

Σενάριο: Anna Todd, Mario Celaya

Σκηνοθεσία: Roger Kumble
Πρωταγωνιστούν: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard, Dylan Sprouse, Candice King
Πρεμιέρα (Ελλάδα): 3 Σεπτεμβρίου 2020
Έτος Κυκλοφορίας: 2020 (2 Σεπτεμβρίου, Ελβετία – Οκτώβριος, ΗΠΑ)
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 105 λεπτά

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: