Αυτά είναι τα sneakers που φορούν τα αγαπημένα σου style icons

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μία από τις πιο καθοριστικές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου, είναι τα sneakers τα οποία αυτή περιλαμβάνει. Αυτό συμβαίνει γιατί τα sneakers, αντίθετα με το όποιο άλλο υπόδημα, είναι εκείνα που σπάνια αποχωρίζεσαι με αποτέλεσμα με τον καιρό να μετατρέπονται σε μία «προέκταση» της ίδιας σου της προσωπικότητας, ένα αναπόσπαστο «κομμάτι» του εαυτού σου. Σκέψου πόσο σημαντικά είναι, που ακριβώς επειδή τα φοράς σχεδόν καθημερινά, καταλήγουν με τον τρόπο τους να κατευθύνουν το στυλ σου άρα και το αποτέλεσμα της συνολικής εικόνας σου. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με την επιλογή τους και αντί να παρασύρεσαι κάθε σεζόν προσπαθώντας να κοπιάρεις κάθε πρόσκαιρο trend, να εμπνέεσαι από τις διαχρονικές επιλογές που τολμούν τα αγαπημένα σου style icons.

Μιλώντας για style icons, είναι αναρίθμητη η λίστα ονομάτων που μας «κατεβαίνει» στο μυαλό. Μουσικοί, ηθοποιοί, σχεδιαστές, αθλητές που με τη δική τους ιδιαίτερη αισθητική κατάφεραν να ξεχωρίσουν από το πλήθος, «συμφωνήσαν» όμως όλοι ατράνταχτα σε ένα κοινό σημείο, το οποίο δεν είναι άλλο από τα adidas Originals. Τη «χρυσή τομή» που εδώ και 50 χρόνια μηδενίζει το χάσμα από γενιά σε γενιά, τις «αποστάσεις» από τη μία κουλτούρα στην άλλη και μας φέρνει όλους ακόμη πιο κοντά με τον πιο στυλάτο και original τρόπο.

Αυτά είναι τα sneakers που φορούν τα αγαπημένα σου style icons

Με αφορμή λοιπόν τους εορτασμούς της 50ετής πορείας και παράδοσης στα λευκά, δερμάτινα sneakers, η adidas Originals δημιούργησε την κομβική σειρά, τη Home of Classics. Έναν πολιτιστικό «θησαυρό» του παρόντος, ο οποίος περιλαμβάνει χαρακτηριστικά, λευκά μοντέλα, που συνδυάζουν σχεδιαστικά στοιχεία που αγαπήθηκαν πολύ στο παρελθόν με μία πιο σύγχρονη έκφραση κλασικού στυλ. Να είσαι σίγουρη πως, όπως ακριβώς συνέβη με τις συλλογές που προηγήθηκαν, έτσι και αυτή δεν υπάρχει περίπτωση να μην «τρυπώσει» στην καθημερινότητα και την… καρδιά σου.

Από τη συλλογή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ή να μην ξεχωρίσει ο «πρωταγωνιστής» των γηπέδων και όχι μόνο, το «ιστορικό» σχεδόν Supercourt, το παπούτσι με την κλασική rubber sola και τον ανεπανάληπτο σχεδιασμό, που με τον τρόπο του καταφέρνει και «διηγείται» μία μακρά ιστορία, φέρνοντας το παρελθόν του brand στο «τώρα» και συστήνοντάς το στους νεότερους creators, με άλλα λόγια στο «μέλλον». Μπορεί αρχικά να θεωρήθηκαν ως μία αθλητική καινοτομία ιδανική για το court, οι άνθρωποι όμως που το επέλεξαν ήταν οι ίδιοι που μπόρεσαν και διαμόρφωσαν εκ νέου τον χαρακτήρα του, καθιερώνοντάς το ως το απόλυτο παπούτσι για όσους «βράζει» το αίμα τους, για εκείνους που θα επιμείνουν και θα παραμείνουν… forever young!

Αυτά είναι τα sneakers που φορούν τα αγαπημένα σου style icons

Όποιο ζευγάρι και αν επιλέξεις για «συνοδοιπόρο» στις μελλοντικές σου εξορμήσεις, θα ταιριάξει άψογα με το business casual look που υιοθετείς τα πρωινά στο γραφείο, το romantic chic που σε χαρακτηρίζει στον ελεύθερο χρόνο σου και το athleisure που τολμάς σε πιο… πειραματικές εμφανίσεις. Να ξέρεις πως επιλέγοντας ένα ζευγάρι από τη σειρά Home of Classics, δεν προσθέτεις απλά ένα ακόμη item στην γκαρνταρόμπα σου, αλλά γίνεσαι μέρος ενός μεγάλου συνόλου που «γράφει» ιστορία, μέλος της πιο original «οικογένειας».

#HomeofClassics

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: