Αυτά είναι τα ιδανικά booties για τις χειμερινές σου εξορμήσεις κι όχι μόνο

Οι λόγοι είναι αρκετοί, με βασικό την επανεμφάνισή τους στα street trends της σεζόν. Τα hicking booties είναι και πάλι ένα ζευγάρι παπούτσια που δεν είναι μόνο κομμάτι ορειβατικής στολής. Τα fashion girls έδειξαν την προτίμησή τους στις προτάσεις των διάσημων οίκων, οι οποίοι τα συμπεριέλαβαν στα show trends και με τη σειρά τους τα προσάρμοσαν στο street style.

Επειδή τέτοιου είδους μποτάκια είναι άνετα, ζεστά και πλέον στιλάτα είναι ιδανικά για τα looks που θα κάνεις στις χειμερινές σου εξορμήσεις. Φυσικά, δεν θα σου απαγορεύσει κανείς να τα φοράς και στην πόλη, αλλά αν αποφασίσεις ότι τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου θα τις περάσεις σε έναν ορεινό προορισμό, τότε δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις πολλά παπούτσια. Τα hicking boots θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Μπορείς να είσαι στιλάτη και στην πόλη και στο βουνό, φορώντας τα μποτάκια σου, χωρίς φυσικά χρειάζεται να φοράς φόρμες ή στολή του σκι.

Με το τζιν παντελόνι σου είναι ο πιο safe συνδυαμός. Εξάλλου, το πιθανότερο είναι να έχεις ένα sportive πανωφόρι για να ολοκληρώσεις το outfit.

Μαζί με τα cargo pants αλλά κι ένα faux fur πανωφόρι, μπορείς να τα φοράς καθημερινά, ενώ με ένα teddy coat ή με το puffer jacket, το ίδιο outfit θα είναι ιδανικό για το εκδρομικό σου look.

Αν τελικά αποφασίσες ότι θα αγοράσεις ένα καινούργιο ζευγάρι hicking boots, τότε θα βρεις σίγουρα πολύ κομψές και στιλάτες εκδοχές για να τα φοράς σχεδόν με τα πάντα.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thestyleograph

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: