Άφησε τον σκύλο του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο και πέθανε από τη ζέστη

Τραγικό τέλος βρήκε ένα σκυλάκι στον Αλμυρό Μαγνησίας, καθώς ο ιδιοκτήτης του τον άφησε κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε εκεί με αποτέλεσμα να πεθάνει από τη ζέστη.

Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο ύψος του σταθμού εξυπηρέτησης στον σταθμό στον Αλμυρό Μαγνησίας, χωρίς κανένας να γνωρίζει πόσες ημέρες βρισκόταν εκεί.

Το άτυχο σκυλί εντόπισαν περαστικοί και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές και την πυροσβεστική, οι οποίοι με ειδικό εξοπλισμό το ελευθέρωσαν και το μετέφεραν σε κτηνίατρο. Εκεί διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρό.

Διεθνείς οργανώσεις υπογραμμίζουν ότι ο σκύλος μπορεί να πεθάνει σε μόλις έξι λεπτά αν αφεθεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια μιας θερμής μέρας. Και ο θάνατος είναι μαρτυρικός.

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, προφανώς και του σκύλου, αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και, από την έρευνα που έγινε για τον εντοπισμό του, διαπιστώθηκε πως δεν διαμένει στον Αλμυρό.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιον λόγο εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του μαζί με τον σκύλο που άφησε την τελευταία του πνοή εκεί από τη ζέστη.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: