Άφησε για λίγα λεπτά τα σκυλιά της στο αυτοκίνητο. Μόλις δείτε ΤΙ αντίκρισε όταν γύρισε, θα κλαίτε από τα γέλια!

Φανταστείτε να σταματήσετε σε ένα πάρκινγκ δίπλα σε ένα αυτοκίνητο με δυο σκύλους μέσα. Ο ένας κάθεται πίσω και ο άλλος στην θέση του οδηγού και φαίνεται λες και είναι έτοιμος να βάλει μπρος στο αυτοκίνητο και να φύγει.

Αλλά αυτοί οι δύο σκύλοι δεν πάνε πουθενά, γι’αυτό και ο ένας από αυτούς κορνάρει προσπαθώντας να κάνει τον ιδιοκτήτη να έρθει γρήγορα στο αυτοκίνητο!

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική σκηνή που συνάντησε η Melissa Tonkin στο Altoona της Πενσυλβάνιας ένα Σαββατοκύριακο καθώς έφευγε από μια τοπική πιτσαρία. Άκουσε τον θόρυβο και μετά από λίγο εντόπισε το ασημένιο αυτοκίνητο από όπου προερχόταν ο ήχος. Μέσα βρήκε δύο Έρντεϊλ Τεριέ. Η παράξενη στιγμή ήταν πολύ αστεία για να την αγνοήσει, έτσι έβγαλε την κάμερα της και την κατέγραψε.

Οι εξαγριωμένοι σκύλοι δεν της έδωσαν σημασία όσο καθόταν εκεί και γελούσε τραβώντας το βίντεο. Η παρουσία της δεν τους σταμάτησε από το να κάνουν χαμό.. Το ότι ο σκύλος καθόταν στη θέση του οδηγού με την πατούσα στην κόρνα κοιτάζοντας μπροστά το κάνει ακόμα πιο αστείο και παράξενο!

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες του βίντεο, ο ιδιοκτήτης ήρθε μετά από λίγο και μίλησε με την Melissa. Της είπε ότι τα τεριέ “λατρεύουν τις βόλτες με το αυτοκίνητο, αλλά προφανώς δεν τους αρέσει να περιμένουν”.

Όντως, έτσι φαίνεται, αλλά την επόμενη φορά ο ιδιοκτήτης θα αφήσει και το παράθυρο λίγο ανοιχτό για να παίρνουν λίγο αέρα τα σκυλιά, να μιλάνε με τους περαστικούς και το πιο σημαντικό, να είναι πιο ήρεμα και ασφαλή.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Νοέμβρη, έτσι το αυτοκίνητο δεν ήταν υπερβολικά ζεστό. Σύμφωνα με ειδικούς, η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 43 βαθμούς όταν έξω έχει 15 βαθμούς. Τότε γίνεται επικίνδυνη για τους ανθρώπους και τα ζώα μέσα στο αυτοκίνητο.

Φαίνεται ότι οι σκύλοι μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία και με άλλο τρόπο εκτός από το γάβγισμα. Χρησιμοποιούν μια πιο μοντέρνα μέθοδο για να κάνουν κάποιον να έρθει γρήγορα χτυπώντας την κόρνα!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Credit: sun-gazing.com

Πηγή: fanpage

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: