Αφιερώστε 10′ και αυξήστε τους πελάτες σας!

Αφιερώστε 10′ και αυξήστε τους πελάτες σας!

Να σας συστήσουμε το smarket.gr, την πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα online παραγγελιών καταστημάτων λιανικής διάθεσης τροφίμων που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους από την ασφάλεια του σπιτιού τους, με ένα μόνο κλικ.

Note: Μέχρι το τέλος των πρωτοφανών καταστάσεων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η πλατφόρμα παρέχεται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ για τους καταστηματάρχες.

To www.smarket.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες και Super/Mini Market, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία και κρεοπωλεία προστίθενται καθημερινά.

Κάντε κι εσείς εγγραφή στην πλατφόρμα μας και επεκτείνεται το πελατολόγιο σας (μπορείτε να κατεβάσετε το pdf με τις οδηγίες εγγραφής και προσθήκης κατηγοριών και προϊόντων βήμα βήμα).

Αφενός δεν θα χάσετε τους τακτικούς πελάτες, τους οποίους θα εξυπηρετείτε με τον καλύτερο τρόπο, και αφετέρου θα προσελκύσετε νέους, που θα μπορούν με ένα κλικ να στείλουν την παραγγελία τους.

Έχετε κατάστημα;

Ξεκινήστε γρήγορα και εύκολα τις online παραγγελίες με προϊόντα πρώτης ανάγκης και προσθέστε σταδιακά και άλλα.

Στην περίπτωση που δεν έχετε φωτογραφίες, μπορείτε να ξεκινήστε χωρίς και να τις προσθέσετε σταδιακά.

Όσο για τις πληρωμές, σε αυτό το στάδιο δεν είναι ηλεκτρονικές, αλλά με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων στον καταναλωτή.

Προσθήκη καταστήματος

Οι καταναλωτές θα στέλνουν την παραγγελία τους μέσα από την πλατφόρμα και θα ενημερώνουν το κατάστημα εάν επιθυμούν να ετοιμάσετε και να στείλετε την παραγγελία στο σπίτι τους ή αν θα την ετοιμάσετε για να την παραλάβουν εκείνοι σε ορισμένη ώρα έτοιμη από τον χώρο σας. Μάλιστα, μέχρι τέλος Απριλίου και με πιθανότητα παράτασης όσο διαρκούν τα μέτρα για τον νέο κορωνοϊό, η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι εντελώς δωρεάν.

Μετά την άρση των έκτακτων μέτρων, μπορείτε να διαγράψετε το κατάστημά σας ή να συνεχίσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε κατά τη φάση προσθήκης του καταστήματός σας, αλλά και για απορίες σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας.

Εάν το επιθυμείτε δημιουργούμε εμείς το κατάστημα και βάζουμε τα προϊόντα, με φωτογραφίες, τίτλους, περιγραφές και την τιμή τους να έχει σταλεί από εσάς (με μικρό κόστος κατόπιν εξατομικευμένης επικοινωνίας).

Το smarket.gr σας παρέχεις, επίσης, τη δυνατότητα να διαφημίσετε την επιχείρηση σας μέσω διαδικτύου με δημιουργία digital καμπάνιας (Facebook, Instagram, Google ads) για το κατάστημά σας στην περιοχή που δραστηριοποιείστε [κόστος μετά από επικοινωνία].

Η πλατφόρμα βρίσκεται ακόμα σε αρχική έκδοση και θα προσθέτουμε διαρκώς λειτουργίες, προκειμένου να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς τα καταστήματα αλλά και τους καταναλωτές.

Μετά την άρση των έκτακτων μέτρων, μπορείτε να διαγράψετε το κατάστημά σας ή να συνεχίσετε μαζί μας.

Είμαστε εδώ για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε κατά τη φάση προσθήκης του καταστήματός σας, αλλά και για απορίες σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας.

Πατήστε εδώ και προσθέστε το κατάστημα σας εντελώς δωρεάν!

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: