Αφιέρωμα στην TOYOTA GAZOO Racing : Από τις 27 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η προβολή της ταινίας με τίτλο “WILD MOMENT”

Η Toyota μέσα από το κανάλι TGR στο YouTube κυκλοφόρησε ένα βίντεο -μια περίληψη της ταινίας- που μέσα σε 60 δευτερόλεπτα αποτυπώνει την αγωνιστική της δράση της ομάδας

Την αγωνιστική ομάδα Gazoo την γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα ξεκίνησαν από τον τότε αντιπρόεδρο Akio Toyoda ο οποίος σήμερα είναι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και το βασικό οδηγό της Toyota Hiromu Naruse.

Όλο το αγωνιστικό πνεύμα των σπορ αυτοκινήτων της σειράς «GR»  που κυκλοφόρησε το 2017 εντοπίζεται σήμερα στην ομάδα GAZOO.

Η φιλοσοφία ήταν απλή. Να συνεργαστούν άνθρωποι που αγαπούσαν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό για να κατασκευάσουν καλύτερα αυτοκίνητα. Η ομάδα που συγκροτήθηκε ανέλαβε τον αγώνα  «24 Hours of Nürburgring», τον πιο σκληρό από όλους τους αγώνες αντοχής.

Το πείραμα πέτυχε. Η TOYOTA GAZOO Racing, ιδρύθηκε το 2015. Από τότε κατασκευάζει διαρκώς καλύτερα αυτοκίνητα που έχοντας τους σωστότερους οδηγούς διακρίνεται σε διάφορα αθλήματα συμπεριλαμβανομένων των FIA World Rally Championship (WRC), FIA World , Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) και το Ράλι Ντακάρ.

Οι προσπάθειες και οι επιτυχίες της ομάδας έγιναν ταινία. Και μέσα από αυτήν την ταινία αναδεικνύεται η πρόκληση της έκφρασης της φιλοσοφίας της GR . Δηλαδή η επιθυμία του Προέδρου Toyoda που είναι «Making Ever-Better Motorsports-bred Cars».

Στην ταινία παίρνουν μέρος τέσσερα οχήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το GR YARIS Rally1 HYBRID που αγωνίστηκε στο WRC1, το GR 010 HYBRID που συμμετείχε στο WEC2, το GR DKR Hilux T1+ που έτρεξε στο Dakar Rally3 και το GR Supra που έτρεξε τον αγώνα αντοχής 24 ωρών Nürburgring. Μέσα από αυτούς τους αγώνες αποτυπώνεται το όραμα του προέδρου. Επαγγελματίες οδηγοί κινούνται σε ακραίες καταστάσεις και επιδεικνύουν με το σαγηνευτικό δυναμισμό τους όλα όσα χρειάζονται για να αναδείξουν τα άλματα της τεχνολογίας. Ο σκηνοθέτης είπε ότι είναι σαν να κινηματογραφούσαν άγρια ​​ζώα.

Το βίντεο με τίτλο “WILD MOMENT — BEHIND THE SCENS”: https://www.youtube.com/watch?v=Vib3mSKFj7w&t=4s τα λέει όλα. Για τις ανάγκες της ταινίας καθήκοντα οδήγησης ανέλαβαν οι επαγγελματίες οδηγοί TGR Takamoto Katsuta (του οποίου το αυτοκίνητο με κάμερα οδηγούσε ο Norihiko Katsuta), ο Kamui Kobayashi, ο Masahiro Sasaki και ο Giniel de Villiers.

 

 

Αφιέρωμα στην TOYOTA GAZOO Racing : Από τις 27 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η προβολή της ταινίας με τίτλο “WILD MOMENT” gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: