Αφαίρεσε τα Πλευρά της και Έβαλε Ψεύτικο Στήθος για να Δείχνει SΕΧΥ. Σήμερα Κάνει ότι Πιο ΑΚΡΑΙΟ, έχουμε δει Ποτέ!

Μοντέλο που είναι εθισμένο στις πλαστικές εγχειρήσεις έχει ξοδέψει πάνω από 100.000 ευρώ για να πετύχει τη τέλεια φυσική εμφάνιση. Σε μία πρόσφατη επέμβαση, τοποθέτησε μόνιμα εμφυτεύματα στα μάτια της για να τα κάνει “καρτουνίστικα πράσινα”.Η Pixee Fox, 26 ετών, από τη Βόρεια Καρολίνα, έγινε γνωστή όταν πέρυσι αφαίρεσε έξι οστά από τα πλευρά της, ως μέρος του ονείρου της να φτιάξει την απόλυτη φιγούρα κλεψύδρα.

Τώρα, το επίδοξο μοντέλο, που έχει κάνει συνολικά 18 πλαστικές εγχειρήσεις, ξόδεψε πάνω από 5.000 ευρώ σε εμφυτεύματα ματιών για να πετύχει το ιδανικό, κατά την ίδια, πράσινο χρώμα ματιών.

Η Pixee, που έχει φυσικά γαλαζοπράσινα μάτια, ανέφερε: “Αυτό είναι κάτι που ήθελα από τότε που ήμουν μικρή. Ήθελα να έχω διαφορετικό χρώμα ματιών. Αρχικά άκουσα για αυτή την επέμβαση πριν από τρία χρόνια, και μόλις το έμαθα ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω. Το χρώμα που θέλω είναι το πράσινο της θάλασσας. Είναι ακραίο και κάτι που δε θα μπορούσε να έχει κάποιος από τη φύση του. Δε με ανησυχεί που είναι μόνιμο. Αυτό αναζητώ στην πλαστική εγχείρηση. Τη μονιμότητα.”

Η επέμβαση δεν είναι ευρέως διαδεδομένη για αισθητική χρήση στις περισσότερες δυτικές χώρες, αλλά συχνά γίνεται για διόρθωση ανωμαλιών της ίριδας.

Η Pixee επέλεξε να κάνει την εγχείρηση σε οφθαλμολογική κλινική στο Νέο Δελχί στην Ινδία. Κατά την επέμβαση γίνεται εισαγωγή στη κόρη του οφθαλμού τα ειδικά εμφυτεύματα, μέσω μιας τομής 2,8 χιλιοστών. Η διαδικασία διαρκεί 15 λεπτά ανά οφθαλμό και με τοπική αναισθησία. Είναι μια μόνιμη επέμβαση, εκτός αν ο ασθενής αποφασίσει να κάνει μια άλλη επέμβαση για να τα αφαιρέσει.

Μετά την εγχείρηση, που έγινε τον Απρίλιο, η Pixee έκανε μια βόλτα στο Νέο Δελχί, αν και ο ντόπιος αντρικός πληθυσμός την ακολουθούσε παντού.

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: