Αεροπόβαση Κομάντος στην «79 ΑΔΤΕ»…Αλλά έβγαλαν τα Α/Α οι Σαμιώτες! (φώτο & video)

Μια απο τις καλύτερες Ασκήσεις -Συνεργασίες των Ειδικών Δυνάμεων ,της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ και των  Δυνάμεων της  79 ΑΔΤΕ της νήσου Σάμου έλαβε χώρα εν μέσω θέρους !

Συγκεκριμένα : Αεροματαφερόμενες Δυνάμεις της 79 ΑΔΤΕ εκτέλεσαν Αεροπόβαση στο νησί ώς δύναμη  Εχθρικής απεικόνησης κατά των  Υπερασπιστών της Νήσου !

Η ενέργεια των Καταδρομών είχε διπλό ρόλο  Επιτιθέμενου  σε αεροαπόβαση και αερομεταφορά για εξάλειψη προγεφυρώματος με τις Δυνάμεις Αμέσου επεμβάσεως του νησιού !

Απο την Άλλη οι Σαμιώτες  έβγαλαν τα Αντιαρεροπορικά και στοχοποίησαν τα Επιθετικά και μεταγωγικά Ελικόπτερα που εκτελούσαν αεροπόβαση !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Συνεργασία έληξε με την Μαζική αερομεταφορά των Δυνάμεων  στο σημείο της Αεροπόβασης και την εξάλειψη του προγεφυρώματος!

Από 14 έως 16 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση Μονάδων της 79 ΑΔΤΕ με Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού, στο πλαίσιο των επιχειρησιακών αναγνωρίσεων της 1ΗΣ ΤΑΞΑΣ.

Εξετάσθηκαν αντικείμενα εντοπισμού – εγκλωβισμού των Ελικοπτέρων από τα συστήματα Αντιαεροπορικής Άμυνας της 79 ΑΔΤΕ, καθώς και συνεργασίας των Τμημάτων Αμέσου Επεμβάσεως της 79 ΑΔΤΕ με μεταφορικά Ελικόπτερα

Δείτε το video απο τις Επιχειρήσεις των Ειδικών Δυνάμεων του 2016 …Που παραδόξως είναι αρκετές !

Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: