AEK: «Τι νόημα έχει να μιλήσουμε μόνο για το Κύπελλο»;

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το sport-fm.gr, η επιστολή του Γιώργου Μποροβήλου στον Σταύρο Κοντονή έφερε την αντίδραση και της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας έθεσε ως μοναδικό ζήτημα της επικείμενης συνάντησης των «6» με τον Υφυπουργό Αθλητισμού το Κύπελλο Ελλάδας προκάλεσε τον εκνευρισμό των ανθρώπων της Ένωσης, οι οποίοι τόνιζαν ξεκάθαρα:

«Η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη συνάντηση της Λίγκας ήταν ξεκάθαρη: Να γίνει η συνάντηση της επιτροπής των έξι με τον Κοντονή για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με πρώτο την κατάσταση στην ΕΠΟ και τη διαιτησία. Είναι το ζήτημά μας το κύπελλο, προέχουν τα σημαντικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το ζήτημα για εμάς είναι απλό: Συζήτηση και αποφάσεις για να μπουν οι βάσεις για να ξεπεραστεί η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με προτεραιότητα την αλλαγή του σημερινού καθεστώτος στην ΕΠΟ και βεβαίως αν βρεθούν οι λύσεις, εννοείται ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεχιστεί το κύπελλο… Αλλά να μιλάμε μόνο για το κύπελλο από τη στιγμή που δεν έχει γίνει τίποτα άλλο, δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα».

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: