Αντίστροφη μέτρηση για την ΝΔ που αναζητά ακόμα εταιρεία για τις εκλογές

Μία ακόμα συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ για την επιλογή της εταιρείας που θα αναλάβει τη τεχνική κάλυψη πραγματοποιείται το απόγευμα με τον χρόνο που μεσολαβεί για τις 13 Δεκεμβρίου που είναι και ο στόχος για την διενέργεια των εκλογών να μετρά αντίστροφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , αν όλα πάνε «κατ’ ευχήν» όπως έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της ΝΔ, απόψε θα καταλήξουν στη συμφωνία με την εταιρεία και αύριο Τρίτη θα κατατεθεί και η οικονομική προσφορά.

Μπροστά στα ενδεχόμενα που παραμένουν ανοιχτά να μην υπάρξει συμφωνία και να καταλήξουν σε νέο φιάσκο των κομματικών μηχανισμών που θα έχουν αποτύχει για μία ακόμα φορά να διοργανώσουν τις εκλογές, αλλά και μπροστά στο δεδομένα άδειο ταμείου του κόμματος που δεν μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά την πλέον αξιόπιστη on line στήριξη των εκλογών, στη ΝΔ σκέφτονται και εναλλακτικά σενάρια.

Ένα από αυτά είναι να μην υπάρχει on line σύνδεση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μέσω εκλογικών καταλόγων του υπουργείου Εσωτερικών να ψηφίζουν οι πολίτες εφόσον ελέγχονται για τυχόν διπλοψηφία.
Σκέψεις υπάρχουν και για να ψηφίζουν οι πολίτες σε όποιο εκλογικό κέντρο οι ίδιοι επιλέξουν.

Επικρατέστερες φαίνεται να είναι δύο εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες και το λογισμικό, με τους τεχνικούς συμβούλους των οποίων ήρθαν σε επαφή οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υποψηφίων.

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: