Άδειασαν ολόκληρο σπίτι στη Ζαχάρω μέσα σε δυο ώρες!

Ισχυρό σοκ περίμενε έναν ηλικιωμένο, όταν επέστρεψε στο σπίτι του στην περιοχή της Ζαχάρως μετά από απουσία μόλις δυο ωρών, καθώς το βρήκε σχεδόν… άδειο και ό,τι είχε απομείνει ήταν πεταμένο εδώ κι εκεί, με όλα τα δωμάτια να θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο!

Το διάστημα της απουσίας του ηλικιωμένου ήταν αρκετό για τους διαρρήκτες, οι οποίοι κατάφεραν να τρυπώσουν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο του μπάνιου και αμέσως άρχισαν να κάνουν άνω- κάτω τα δωμάτια. Οι εισβολείς βρήκαν όσα χρήματα φύλαγε ο ιδιοκτήτης, τα οικογενειακά κοσμήματα, δύο κινητά τηλέφωνα μεγάλης αξίας και ένα λάπτοπ, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτά.

Πριν εξαφανιστούν, «σήκωσαν» από τα δωμάτια σεντόνια, κουβέρτες, ρούχα και παπούτσια, ακόμη και οικιακές συσκευές που μπορούσαν να μεταφέρουν. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 15.000 ευρώ! Η Ασφάλεια ξεκίνησε έρευνα για να εντοπίσει τους διαρρήκτες και η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα από τους χώρους που κινήθηκαν.

Διαρρήκτης άδειασε μηχανουργείο

Την κεντρική είσοδο του μηχανουργείου ενός 35χρονου στο Βόλο είχε παραβιάσει το προηγούμενο Σάββατο ένας άγνωστος που άρπαξε από το εσωτερικό αλυσοπρίονα, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, εργαλεία κοπής και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 26χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: