9 θέσεις εργασίας στην ΠΕ Ευρυτανίας

9 θέσεις εργασίας στην ΠΕ Ευρυτανίας

Ανακοινωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας,

 ως κατωτέρω:

ΔιεύθυνσηΚλάδος/ΕιδικότηταΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμός ατόμων
Διεύθυνση Τεχνικών ΈργωνΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων2 μήνες3
Διεύθυνση Τεχνικών ΈργωνΔΕ Οδηγών2 μήνες3
Διεύθυνση Τεχνικών ΈργωνΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού2 μήνες3

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Α. Απαιτούμενα δικαιολογητικά1)    Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία)2)    Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών3)    Φωτοαντίγραφο ταυτότητας4)    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης5)    Βεβαίωση χρόνου ανεργίας του υποψηφίου καθώς και της/του συζύγου της/του6)    Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί (χορηγείται από την υπηρεσία) 7)    Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στον φορέα μέσα στο 12μηνο (χορηγείται από την υπηρεσία)8)    Αντίγραφο της σχετικής άδειας χειριστή (όπου απαιτείται)9)    Αντίγραφο της άδειας οδήγησης (όπου απαιτείται)

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, Γεωργίου Καραϊσκάκη 1, Καρπενήσι Τ.Κ. 36100 (Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Πληροφορίες: 2237350729, 2237350718).Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 22-12-2015, (ημερομηνία ανάρτησης) έως και 28-12¬2015.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του καταστήματος της Διεύθυνσης Διοικητικού -Οικονομικού (Καραϊσκάκη 1) της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: