70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις: Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομα τους με τους αγώνες

Για τα 70 χρόνια πορείας του Ράλλυ Ακρόπολις το υφυπουργείο αθλητισμού διοργάνωσε μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομά τους με την ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις και πρωταγωνίστησαν στο μεγάλο αγώνα που μετρά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Σε δείπνο που παρέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παραβρέθηκαν οδηγοί και συνοδηγοί διαφόρων ηλικιών που συνέδεσαν το όνομά τους με την πορεία του Ράλλυ Ακρόπολις . Παλιοί και νέοι οδηγοί-συνοδηγοί , βρέθηκαν δίπλα σε φίλους από τα παλιά, γνώρισαν προκατόχους, διαδόχους, συστήθηκαν με φημισμένους συντελεστές του αγώνα, άκουσαν ιστορίες από πληρώματα που έγραψαν ιστορία στις ειδικές διαδρομές ενός αγώνα που ήδη από τα πρώτα του χρόνια απέκτησε τη φήμη ενός από τους σκληρότερους παγκοσμίως. Κυρίως, κάθε προσκεκλημένος τίμησε το χώρο που επέλεξε να υπηρετήσει χρόνια πριν αλλά και τιμήθηκε από το ίδιο το γεγονός.

Εβδομήντα χρόνια πορείας στην αθλητική σκηνή περικλείουν τις αναμνήσεις πλήθους ανθρώπων, διαφορετικών γενεών, που αντιλήφθηκαν ή και οδήγησαν τις εξελίξεις από τη δική τους πλευρά. Κοινό τους χαρακτηριστικό, το πάθος για το Ράλλυ Ακρόπολις, έναν αγώνα αυτοκινήτων που ήδη από τα πρώτα χρόνια διοργάνωσής του απέκτησε και πολιτιστική προέκταση.

Τα 70 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις θα εορταστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με σειρά εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και ενεργειών που θα αναδείξουν το μέγεθος του γεγονότος και που θα παρουσιαστούν σε σχετική ενημέρωση Τύπου αύριο Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου.

70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις: Μια βραδιά αφιερωμένη στους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομα τους με τους αγώνες gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: