7 basic κομμάτια που θα κάνουν πιο ενδιαφέροντα τα looks σου

7 basic κομμάτια που θα κάνουν πιο ενδιαφέροντα τα looks σου

Όλα εκείνα τα κλασικά ρούχα που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις στυλάτες εμφανίσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το στυλ δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν κάποιοι «κανόνες» που ορίζονται μέσα από τις τάσεις και τα διαχρονικά matching κομματιών που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ωστόσο, η κάθε γυναίκα έχει μία πολύ προσωπική ταυτότητα. Τα items που εσύ επιλέγεις είναι πολύ πιθανό να τα έχει επιλέξει και η διπλανή σου, όμως, το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό. Γιατί με κάποιον τρόπο, μια λεπτομέρεια θα είναι διαφορετική και αυτή είναι που θα κάνει την ουσιαστική διαφοροποίηση.

Η προσωπικότητα είναι ο πρωταρχικός παράγοντας πίσω από το στυλ. Μαζί και άλλες παράμετροι ανάλογα με την περίσταση. Αν, για παράδειγμα, έχεις υιοθετήσει μία πιο ροκ φιλοσοφία στη ζωή σου, πολύ πιθανό να σε ελκύουν ρούχα, όπως δερμάτινα jackets που κινούνται σε αυτήν τη λογική. Ή αν σου αρέσουν περισσότερο τα vintage looks, ίσως τα tweed σακάκια να είναι πρώτα στη λίστα σου.

Σε όποια κατηγορία και να ανήκεις, υπάρχουν μερικά basic κομμάτια που θα κάνουν κατευθείαν πιο ενδιαφέροντα τα looks σου χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Αυτά που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση ανά πάσα στιγμή χωρίς να ανησυχείς αν είναι κατάλληλα για τον συγκεκριμένο στόχο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις επιλογές που θα σου «λύσουν» τα χέρια.

 Screen Style: Αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν πιο «φωτεινά» τα Zoom calls αυτής της περιόδου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: