5+1 trends για ξεχωριστές, all day καλοκαιρινές εμφανίσεις

Βόλτες στην πόλη, χαλαρές εξορμήσεις στο νησί, συναντήσεις για after work drinks και Σαββατοκύριακα με ραντεβού στους πιο όμορφους κήπους και τις πιο εναλλακτικές ταράτσες. Ναι, το Καλοκαίρι απέχει μια μόλις «ανάσα» και εσύ έχεις μπει ήδη σε ανάλογο mood. Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα: Η γκαρνταρόμπα σου δεν είναι καθόλου -μα καθόλου- έτοιμη για τα καλοκαιρινά σου σχέδια.

Μην ανησυχείς. Εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι πλήρως καλυμμένη αύτη τη σεζόν. Μια «ματιά» στη νέα συλλογή Replay για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018, ήταν αρκετή για να βρούμε όλα όσα αναζητούσαμε και το σίγουρο είναι πως θα μείνεις και εσύ το ίδιο ενθουσιασμένη από όλα όσα θα δεις.

Αυτό το Καλοκαίρι η φάση είναι… BlackHoliday

Τι και αν η θερμοκρασία «ανεβαίνει» κάθε μέρα; Οι rock επιρροές θα βρίσκονται παντού και αυτό σημαίνει πως το μαύρο είναι θα είναι ένας από τους βασικούς «πρωταγωνιστές» του φετινού Καλοκαιριού.

Στη νέα Replay συλλογή θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να τελειοποιήσεις τις καλοκαιρινές, rock εμφανίσεις σου. Τι περιλαμβάνει; Μαύρα denim, t-shirt και μπλούζες με καθαρές γραμμές καθώς και μαύρα φορέματα και μακριές φούστες σε ροκ στυλ για τέλεια βραδινά look. Έχε ακόμη κατά νου πως φέτος, τα υφάσματα από βισκόζη αλλά και τα πολύτιμα georgettes μεταξωτά είναι ό,τι πιο «hot» υπάρχει και μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με τα rock κομμάτια σου.

5+1 trends για ξεχωριστές, all day καλοκαιρινές εμφανίσεις

Πες «ναι» στα cargo και γίνε η… MilitarySurfer του Καλοκαιριού

Το military είναι αισθησιακό, διαχρονικό, δυναμικό και αυτή τη σεζόν έχει την «τιμητική» του. Όλα τα παραπάνω στοιχεία θα τα ανακαλύψεις στη συλλογή Military Surfer της Replay η οποία συνδυάζει τις στρατιωτικές fashion τάσεις με την ενέργεια του surfing.

Έτσι, λοιπόν, αν φέτος θέλεις να δημιουργείς εύκολα δυναμικές και chic εμφανίσεις, τότε σίγουρα αξίζει να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα θρυλικό cargo παντελόνι, καθώς και μπλουζάκια με στρατιωτικές λεπτομέρειες. Για έξτρα θηλυκότητα και ισορροπημένα look, συνδύασε τα παραπάνω items με φορέματα από δαντέλα, πολύχρωμες floral φούστες και outfits με τροπικά prints.

5+1 trends για ξεχωριστές, all day καλοκαιρινές εμφανίσεις

Γίνε το κορίτσι της ερήμου με τα πιο τέλεια boho chic κομμάτια

Ένα ακόμη trend που αξίζει να ακολουθήσεις αυτό το Καλοκαίρι είναι το boho chic. Στη συλλογή The burning man της Replay θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις το γοητευτικό στυλ της ερήμου. Στην τάση αυτή κυριαρχεί το λευκό και το denim, καθώς και τα ρούχα σε απαλές αποχρώσεις, από το έντονο έως το dusty ροζ. Εμείς λατρεύουμε, επίσης, τα υφάσματα της συλλογής καθώς είναι αέρινα και απαλά, ό,τι πρέπει δηλαδή για τις ζεστές νύχτες στο νησί.

5+1 trends για ξεχωριστές, all day καλοκαιρινές εμφανίσεις

Denim εμφανίσεις με έμπνευση από τα 80s

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το denim θα είναι πάντα μες στην καρδιά σου. Φέτος, όμως, η μόδα σε θέλει να το φοράς από την κορυφή έως τα νύχια. Denim κομμάτια, όπως σορτς, παντελόνια, miniskirts, φορέματα και φόρμες σε συνδυασμό με μπλουζάκια με έμπνευση από τα 80s αξίζει να μπουν στη ντουλάπα σου. Θα σε συνοδεύουν κάθε μέρα όπου κι αν πηγαίνεις: Στο γραφείο, τη βόλτα και φυσικά, στις διακοπές. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως η συλλογή DENIM είναι σταθερά, το απόλυτο must-have της Replay.

5+1 trends για ξεχωριστές, all day καλοκαιρινές εμφανίσεις

Τα παπούτσια φέτος θέλουν το Far West τους

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις τάσεις σε ό,τι αφορά στα αγαπημένα μας υποδήματα. Για κάθε γυναίκα τα σανδάλια είναι μια «must» επιλογή για το Καλοκαίρι και το σίγουρο είναι πως οι rock λεπτομέρειες στα παπούτσια, θα σε βοηθήσουν φέτος να ξεχωρίσεις.

Στη νέα συλλογή Replay για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018, θα βρεις, βέβαια, πολλές επιλογές. Εκτός από τα σανδάλια με τα δερματόπλεκτα λουράκια, λοιπόν, το Far West look κέρδισε φέτος την προσοχή μας. Slip on, sabots, πλατφόρμες και «birky» μοντέλα αποτελούν μερικά μόνο από τα μοντέλα που μας γοήτευσαν και ανυπομονούμε να φορέσουμε.

5+1 trends για ξεχωριστές, all day καλοκαιρινές εμφανίσεις

5+1 trends για ξεχωριστές, all day καλοκαιρινές εμφανίσεις

Οι τσάντες της σεζόν έχουν οικολογικό δέρμα και παστέλ αποχρώσεις

Τέλος, αξίζει να ρίξεις και μια «ματιά» στις τάσεις όσον αφορά στα αξεσουάρ που θα σε συνοδεύσουν και θα σου χαρίσουν την ιδιαίτερη και παράλληλα casual εμφάνιση που θέλεις.

Στη νέα συλλογή Replay Accessories θα βρεις την εμβληματική τσάντα New Age, ενώ οι προτάσεις της εταιρείας για τη νέα σεζόν περιλαμβάνουν ακόμη τσάντες από οικολογικό δέρμα και παστέλ αποχρώσεις καθώς και items από ethnic επιρροές σε σκούρο καφέ δέρμα ή ζακάρ!

5+1 trends για ξεχωριστές, all day καλοκαιρινές εμφανίσεις

Ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις, να θυμάσαι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Ακολούθησε, λοιπόν, τις τάσεις της μόδας αλλά μην ξεχνάς να βάζεις στην κάθε σου εμφάνιση τη δική σου, ιδιαίτερη «πινελιά» και φυσικά, να φροντίζεις να αισθάνεσαι άνετη όπου και αν πας και ό,τι και αν κάνεις! Μόνο έτσι θα απολαύσεις πραγματικά το Καλοκαίρι σου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: