4 θέσεις εργασίας στο Δήμο Θέρμου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες και εποχικές ανάγκες για την αποψίλωση διαφόρων κοινοχρήστων χώρων,

 για την πρόληψη πυρκαγιών στον Δήμο Θέρμου, ως εξής:

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΕιδικότηταΥπηρεσίαΈδρα υπηρεσίαςΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμός ατόμων 
ΔΕ-29 Οδηγών ΑυτοκινήτουΔήμος ΘέρμουΘέρμο2 μήνες1 
ΥΕ16 Εργατών Γενικών ΚαθηκόντωνΔήμος ΘέρμουΘέρμο2 μήνες3 

Γενικά Προσόντα Πρόσληψης:1.    Οι υποψήφιοι να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.2.    Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.3.    Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμούνται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυράνε καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο.

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο στο Δήμο Θέρμου Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού, Πλατεία Οικ. Νικολίτσα Τ.Κ. 300 08, Υπόψη κ. Αθανασόπουλου Νέλσων εντός εύλογης προθεσμίας και όχι πέραν των πέντε (05) ημερών από την ανάρτηση της παρούσας ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα :

1.    Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο A.M. ΙΚΑ του υποψηφίου.2.    Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών.3.    Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί.4.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.5.    Επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτότητας.6.    Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599 / 86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στο φορέα μέσα στο 12μηνο.7.    Ακριβές αντίγραφά των σχετικών αδειών ( όπου απαιτείται).8.    Βεβαίωση μονίμου κατοικίας.Η παρούσα να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεως του Δήμου Θέρμου Αιτωλ/νίας και στην ιστοσελίδα του Δήμου και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: