4 είδη σeξ που κάνουν καλό στην υγεία

Πολλές έρευνες έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα πως το σeξ έχει κατά βάση πολλές ευεργετικές ιδιότητες και βοηθά σε πολλούς τομείς την υγεία του ανθρώπου. Ποιο όμως είναι το σeξ που βοηθά περισσότερο; 

Οι επιστήμονες δίνουν απαντήσεις:

- Το πρωινό σeξ 3 φορές την εβδομάδα:

Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Queen’s στο Belfast της Ιρλανδίας έδειξε πως το πρωινό σeξ που γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων. Κι αυτό επειδή διευκολύνει την ροή του αίματος στις αρτηρίες και έτσι ρίχνει την αρτηριακή πίεση.

- Το σeξ με νεότερο σύντροφο:

Όπως έχουν δείξει έρευνες, το σeξ με έναν/μια νεότερο/η σύντροφο ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και μειώνει έτσι τον κίνδυνο για εγκεφαλικό

- Το kinky σeξ:

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο “Journal of Sexual Medicine”, έδειξε πως αυτοί που κάνουν kinky σeξ έχουν και λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα το σeξ αυτού του είδους αποσυμπιέζει τους συντρόφους από το άγχος και το στρες ενώ τους γεμίζει αυτοπεποίθηση.

- Συντροφικό σeξ:

Ο απόλυτος συγχρονισμός στο σeξ βοηθά επίσης πάρα πολύ στην υγεία και των δυο συντρόφων. Κι αυτό επειδή τους γεμίζει με περισσότερη ικανοποίηση, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: