28 προσλήψεις στην Πάτρα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, από 25-07-2016, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης χρονικής διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα,

 και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσηςΥπηρεσίαΈδρα υπηρεσίαςΕιδικότηταΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμός ατόμων
101Δ/νση Τεχνικών Έργων-Εργοτάξιο ΧαράδρουΠάτραΥΕ Εργατών2 μήνες7
102Δ/νση Τεχνικών Έργων-Εργοτάξιο ΠύργουΠάτραΥΕ Εργατών2 μήνες2
103Δ/νση Τεχνικών Έργων-Εργοτάξιο ΕυήνουΠάτραΥΕ Εργατών2 μήνες2
104Δ/νση Τεχνικών Έργων-Εργοτάξιο ΑμφιλοχίαςΠάτραΥΕ Εργατών2 μήνες2
105Δ/νση Τεχνικών Έργων-Εργοτάξιο ΑγρινίουΠάτραΥΕ Εργατών2 μήνες2
106Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε ΑχαΐαςΠάτραΔΕ Χειριστών Μηχανη μάτων Έργων (Χειριστή φορτωτήΕκσκαφέα (JCB) )2 μήνες1
ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσηςΥπηρεσίαΈδρα υπηρεσίαςΕιδικότηταΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμός ατόμων
107Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε ΑχαΐαςΠάτραΔΕ Χειριστών Μηχανη μάτων Έργων (Χειριστή φορτωτή)2 μήνες1
108Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε ΑχαΐαςΠάτραΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Χειριστή χορτοκοπτικού με βραχίονα)2 μήνες1
109Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε ΑχαΐαςΠάτραΔΕ Οδηγών (Γ & Ε κατηγορίας)2 μήνες1
110Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε ΑχαΐαςΠάτραΔΕ Οδηγών2 μήνες1
111Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε ΑχαΐαςΠάτραΥΕ Εργατών2 μήνες8

Γενικά Προσόντα Πρόσληψης:

Οι υποψήφιοι πρέπει:1.    Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.2.    Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.3.    Να είναι Έλληνες πολίτες. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν και οι πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996. Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958). Για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας, η οποία αποδεικνύεται σύμφωνα με τα οριζόμενα στο δεύτερο κεφάλαιο «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «23-01-2015», το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr). Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο.4.    Δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση). Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα συνεκτιμώνται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των επιλεγόμενων για το συγκεκριμένο έργο.

Τυπικά Προσόντα Πρόσληψης:

Τα τυπικά πρόσληψης που απαιτούνται ανά θέση αναφέρονται στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αυτοπροσώπως αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Δ/νση Διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Τμήμα Προσωπικού, Πανεπιστημίου 254 (Κτήριο Β’) Τ.Κ. 26110 Πάτρα, τηλ. 2613-613 423, 2613-613 149, 2613-613437) εντός τριών (03) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας δηλ. έως και την 15/07/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, ενώ οι αιτούντες θέσεων στα εργοτάξια των νομών Αιτ/νίας & Ηλείας μπορούν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και στις αντίστοιχες Δ/νσεις Διοικ/κού – Οικονομικού Π.Ε. Αιτ/νίας (Διοικητήριο Μεσολογγίου) και Π.Ε. Ηλείας (Διοικητήριο Πύργου), επισυνάπτοντας άπαντες στην αίτηση τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:1.    Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ & ΔΟΥ και ο Α.Μ. Ι ΚΑ του υποψηφίου.2.    Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών3.    Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση)4.    Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στον φορέα μέσα στο 12μηνο (συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση)5.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης6.    Φωτοτυπία ταυτότητας7.    Αριθμό δελτίου ανεργίας (εφόσον υπάρχει)8.    Φωτοαντίγραφα των σχετικών αδειών (όπου απαιτούνται)

Περίληψη της παρούσας να δημοσιευτεί σε μια τοπική εφημερίδα της έδρας της Π.Δ.Ε. και ταυτόχρονα το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Δ.Ε. (www.pde.gov.gr), καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του καταστήματος της Δ/νσης Διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Πανεπιστημίου 254, Πάτρα) και στους αντίστοιχους πίνακες των Π.Ε. Ηλείας και Αιτωλ/νίας (αντίστοιχα Διοικητήρια) και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: