25 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κηφισιάς

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε (25) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας του Δήμου Κηφισιάς , για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες,

 με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη διάρκεια σύμβασης:

Κωδικός ΘέσηςΕιδικότηταΑριθμός ατόμωνΔιάρκεια σύμβασης
101ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό (εργάτες πυρόσβεσης)103 μήνες
102ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – JCB23 μήνες
103ΔΕ Οδηγοί Γ’κατηγορίας (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)33 μήνες
104ΥΕ Εργάτες πρασίνου (κοπή χλόης αποψίλωση)53 μήνες
105ΥΕ Βοηθητικό προσωπικό (Πυροφύλακες)53 μήνες
ΣΥΝΟΛΟ 25 

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣΟι υποψήφιοι θα πρέπει:1.    Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.2.    Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία προσλαμβάνονται3.    Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 15 (στρατιωτικές υποχρεώσεις) και 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (ποινική καταδίκη, υποδικία, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) Σημείωση: Η ανικανότητα προς πρόσληψη αίρεται μόνο με την έκδοση, του κατά το άρθρο 47 παρ. 1 του Συντάγματος, Διατάγματος που αίρει τις συνέπειες της ποινής.

Β. ΚΩΛΥΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣΣύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 41, παρ.2 του Ν.4325/2015, επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού που απασχολείται για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών.Κατ’ εξαίρεση η πρόσληψη του προσωπικού της ανωτέρω κατηγορίας που απασχολείται στην πυρασφάλεια γίνεται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τρεις μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 21 του Ν.2738/1999 (Α’ 180).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝΟι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα:1.    Αίτηση.2.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών που αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γεννήσεως.3.    Τίτλο σπουδών (όπου απαιτείται)4.    Τα κατά περίπτωση και ειδικότητα απαιτούμενα αποδεικτικά πιστοποίησης της επάρκειας χειρισμού των οχημάτων-μηχανημάτων , όπως αναλυτικά περιγράφονται στο μέρος Γ’ (ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας ανακοίνωσης.Τα παραπάνω δικαιολογητικά θα πρέπει να ισχύουν τόσο κατά την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, όσο και κατά την ημερομηνία πρόσληψης.

Ε. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΑνάρτηση της Ανακοίνωσης θα γίνει στους χώρους ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος , Κεντρικό Δημαρχείο: Διονύσου & Μυρσίνης, κτίριο επί της οδού Εμμ. Μπενάκη 3, και ΚΕΠ Κηφισιάς, συντασσομένων κατ’ άρθρο 21 παρ. 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει), πρακτικών ανάρτησης, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

ΣΤ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ- ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου (Διονύσου και Μυρσίνης – ισόγειο) προσκομίζοντας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρόσληψης , εντός προθεσμίας 5 ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων του Δήμου ( δηλ. από : 4-7-2016 μέχρι: 8-7¬2016) .Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού – Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (Εμμ.Μπενάκη 3 – 2ος όροφος) , τηλέφωνα επικοινωνίας 2132007186-155-153

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: