19χρονη παιδοκτόνος στην Πετρούπολη: Ένιωθα ότι με απειλεί, έπρεπε να το ξεφορτωθώ

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν το πρωί της Πέμπτης η 19χρονη παιδοκτόνος και η μητέρα της, που κατηγορούνται για το θάνατο του νεογέννητου μωρού που έφερε στη ζωή η πρώτη, στις 28 Φεβρουαρίου.

Η 19χρονη υποστηρίζει πως ένιωθε ντροπή και έβλεπε το μωρό σαν κίνδυνο, αφού ο κόσμος θα την κατασπάραζε που έφερε στον κόσμο ένα παιδί χωρίς πατέρα. Αυτός ήταν και ο λόγος που μόλις γέννησε αποφάσισε να το απομακρύνει από κοντά της.

«Εγώ το σκότωσα» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να λέει η 19χρονη, σε μια προσπάθεια να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία ότι την βοήθησε να σκοτώσει το μωρό.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε», φέρεται να δηλώνει ακόμα.

Όταν το παιδί γεννήθηκε, είχε ήδη πάρει την απόφαση να μην το κρατήσει αφού το ένιωθε ως απειλή. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ».

Όσον αφορά στην άστατη ερωτική της ζωή, η 19χρονη παιδοκτόνος ισχυρίζεται ότι μέσα από αυτή ένιωθε αποδεκτή. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπούλινγκ, και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: