15χρονη από τη Ζάκυνθο κλέφτηκε με 25χρονο Πακιστανό και κρύφτηκαν στην Κρήτη

Μια ανήλικη κοπέλα από τη Ζάκυνθο αποφάσισε να κλεφτεί με τον, κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της, σύντροφο από το Πακιστάν. Το παράνομο ζευγάρι έφτασε στην Κρήτη για να κρυφτεί από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο 25χρονος Πακιστανός, ο οποίος διέμενε παλιά στην Κρήτη, όπου εργαζόταν, φεύγοντας από το νησί πήγε στη Ζάκυνθο όπου γνώρισε τη 15χρονη. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν, όμως οι γονείς της κοπέλας αντιδρούσαν στη σχέση αυτή.

Ο 25χρονος, ο οποίος είχε φίλους και γνωστούς στην Κρήτη, πρότεινε στην 15χρονη να «κλεφτούν» και να τον ακολουθήσει στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Αστυνομικοί από τη Ζάκυνθο, έχοντας πληροφορίες για την παρουσία των δύο νέων στην Κρήτη επικοινώνησαν με συναδέλφους τους στο Αρκαλοχώρι, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και διαπίστωσαν ότι πράγματι οι δύο νέοι βρίσκονταν στην περιοχή, είχαν όμως φύγει, προκειμένου να ταξιδέψουν για τον Πειραιά.

Άμεσα ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και οι λιμενικοί κατάφεραν και βρήκαν τον 25χρονο και τη 15χρονη λίγο πριν επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής. Τότε, ο 25χρονος συνελήφθη, καθώς οι γονείς της ανήλικης είχαν υποβάλει μήνυση, και μεταφέρθηκε στη Ζάκυνθο για να συνεχιστεί η προανάκριση.

Η 15χρονη φέρεται να δήλωσε ερωτευμένη με τον φίλο της και πως τον ακολούθησε με τη θέλησή της.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: