11 Κρυμμένα Μυστικά σε Καθημερινά Αντικείμενα που Ελάχιστοι Άνθρωποι Γνωρίζουν.

6. Δόντια και οπές στην άκρη του μέτρου

Μπορείτε εύκολα να κάνετε μετρήσεις χωρίς βοηθό, έχοντας γαντζώσει την άκρη ενός μέτρου σε ένα καρφί ή μια βίδα. Και τα δόντια είναι χρήσιμα για να κάνετε αμέσως ένα σημάδι και να μην ψάχνετε για ένα μολύβι.

5. Εξογκώματα στο πληκτρολόγιο

Στα πλήκτρα «F» και «J» υπάρχουν δύο παύλες, που είναι ειδικά σημάδια για όσους πληκτρολογούν με τυφλό σύστημα. Χρησιμεύουν έτσι ώστε να τοποθετήσετε σωστά τα δάχτυλά σας στο πληκτρολόγιο και να έχετε σημείο αναφοράς τα συγκεκριμένα πλήκτρα.

4. Τρύπα στο πλαστικό μπαστουνάκι από γλειφιντζούρι

Ο σκοπός αυτής της περίεργης τρύπας είναι απλός, αν και μοιάζει μυστηριώδης – όταν η καραμέλα είναι ακόμα κaυτή κατά την παρασκευή της, ρέει λίγο σε αυτή την οπή και χάρη σε αυτή η καραμέλα κρατιέται σφιχτά πάνω στο μπαστουνάκι.

3. Η ανάγλυφη επιφάνεια των βαμβακερών δισκίων

Η ανάγλυφη πλευρά προορίζεται για την εφαρμογή καλλυντικών στο πρόσωπο, και η επίπεδη για τον καθαρισμό και την αφαίρεση μακιγιάζ.

2. Ειδικές εγκοπές για το συρραπτικό

Μια πολύ βολική λειτουργία που δεν γνωρίζουμε και δεν χρησιμοποιούμε: Η πλατφόρμα στο κάτω μέρος του συρραπτικού, που λυγίζει τους συνδετήρες, μπορεί να στραφεί κατά 180 μοίρες. Και τότε τα άκρα των συρραπτικών θα λυγίζουν προς τα έξω, όχι μέσα – είναι βολικό αν συρράπτετε προσωρινά τα φύλλα.

1. Αφρολέξ στα μικρόφωνα

Τα καλύμματα αφρολέξ δεν χρησιμοποιούνται για διακόσμηση. «Κόβουν» τη ροή του αέρα, έτσι ώστε σε ανοιχτές περιοχές να μην ακούγονται σφυρίγματα του αέρα. Και σε μια επαγγελματική ηχογράφηση στο στούντιο, αυτή η προστασία βοηθά να σβήνουν τις «εκρηκτικές» προφορές στην ομιλία, που μπορεί να φαίνονται ενοχλητικές για τους ακροατές.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: