10 Τρανταχτά Λάθη, σε Αγαπημένες Ταινίες της Disney, που Κανείς μας δεν είχε Προσέξει.

Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney είναι από τις καλύτερες στο είδους τους. Αλλά οι θεατές σπάνια συνειδητοποιούν ότι έχουν τα ίδια λάθη όπως και στις πραγματικές ταινίες! 

Γρήγορη αλλαγήΤο νυφικό φόρεμα της Σταχτοπούτας αλλάζει σχέδια από πλάνο σε πλάνο. Παρατηρήστε τα μανίκια: αλλάζουν …


Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney είναι από τις καλύτερες στο είδους τους. Αλλά οι θεατές σπάνια συνειδητοποιούν ότι έχουν τα ίδια λάθη όπως και στις πραγματικές ταινίες! 

Γρήγορη αλλαγήΤο νυφικό φόρεμα της Σταχτοπούτας αλλάζει σχέδια από πλάνο σε πλάνο. Παρατηρήστε τα μανίκια: αλλάζουν από φουσκωτά σε ίσια.

Βραδινό ξύπνημαΣτις πρώτες σκηνές του Πινόκιο, το καπέλο του Τζεπέτο εμφανίζεται και εξαφανίζεται αρκετές φορές.

Ο ελέφαντας στο δωμάτιοΌταν χτίζουν τη πυραμίδα από ελέφαντος στη ταινία Ντάμπο, ο αριθμός των ελεφάντων συνεχώς αλλάζει. Κάποιοι πέφτουν και άλλοι σκαρφαλώνουν ξανά.

Τα μουστάκια μου!Στη Σταχτοπούτα, ένα από τα ποντίκια βγάζει τα μουστάκια του γάτου. Λίγα λεπτά μετά, είναι και πάλι στη θέση τους.

Που είναι η σφυρίχτρα;Όταν ο κύριος Smee καλεί τους πειρατές στον Πίτερ Παν, μια σφυρίχτρα εμφανίζεται στο λαιμό του. Δευτερόλεπτα μετά εξαφανίζεται.

Η Σκιά ξέρειΣτην Ωραία Κοιμωμένη, η Maleficent έχει στον τοίχο σκιά, αλλά το κοράκι της δεν έχει.

ΜποΗ Cruella de Vil φοράει ρολά στα μαλλιά, αλλά σε όλη τη ταινία έχει ίσια μαλλιά. Περίεργο δεν είναι;

Το μπαμπούΟ ελέφαντας Hathi σπάει το ξυλάκι μπαμπού στο Βιβλίο της Ζούγκλας. Λίγα λεπτά μετά είναι ξανά κανονικό, και ξανά σπασμένο.

ΔαχτυλίδιαΤα δαχτυλίδια του πρίγκηπα John στο Ρομπέν των Δασών συνεχώς αλλάζουν, μετακινούνται σε διαφορετικά δάχτυλα και στα δύο χέρια.

Το πηρούνιΤο πλήθος των δοντιών του πηρουνιού της Άριελ αλλάζει από τρία σε τέσσερα και το αντίστροφο στη Μικρή Γοργόνα.

Credit: allnight.com

if(! ) { = 0; }

} });

}); Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: