10 θέσεις εργασίας στο Δήμο Δυτ. Μάνης

Ο Δήμος Δυτ. Μάνης ανακοινώνει οτι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα Ιούνιο του έτους 2016, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των υπηρεσιών του για τις εξής,

 κατ’ αριθμό ατόμων, ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
Εργάτες Γενικών Καθηκόντων10 ανά μήναΔεν απαιτούνται τυπικά προσόντα (παρ. 2 του άρθρου 5 του Ν.2527/1997)Έως πέντε(5) ανά μήνα

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στον χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Δυτικής Μάνης, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία και να δημοσιευτεί στο Διαύγεια.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση, η οποία χορηγείται από τον Δήμο και να την υποβάλλουν στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού και Μισθοδοσίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 6/6/2016 έως και 10/6/2016 στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού του Δήμου μας.Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:–    Κυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.–    Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: