10 φανταστικά ψάθινα αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Υπάρχει κάτι το τρομερά γοητευτικό στα ψάθινα αξεσουάρ, δεν συμφωνείς; Πρόκειται για αξεσουάρ που φοράμε συχνά το καλοκαίρι και νομίζω ότι ο βασικός λόγος είναι η fun πλευρά τους. Αποδίδοντας το στοιχείο αυτό στις εμφανίσεις μας και προσφέροντας ταυτόχρονα ένα πιο σοφιστικέ και fashion forward αποτέλεσμα, καθιστούν τα ψάθινα αξεσουάρ «must» για τη σεζόν.

Διάβασε ακόμη:

Φυσικά, τα vibes «είμαι σε διακοπές και πίνω μοχίτο στο αγαπημένο μου μπιτσόμπαρο» είναι σίγουρα ένας τρόπος διαφυγής για εμάς κάθε φορά που φοράμε ένα ψάθινο καπέλο ή κρατάμε μια γεωμετρικού ύφους τσάντα, κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε κάποιον εξωτικό προορισμό, ακόμα κι αν απλά κάνουμε μια βόλτα στη ζεστή πόλη μας.

Το γεγονός ότι αβίαστα αποδίδουν ένα κομψό και stylish ύφος στις εμφανίσεις μας, προσθέτει ακόμη περισσότερους πόντους στα items αυτά, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να θέλουμε να επεκτείνουμε τη συλλογή μας με ένα ακόμη ψάθινο item. Ένα ψάθινο καπελάκι στην παραλία, μια stylish straw bag για να σε συνοδεύει στις βόλτες σου στο νησί και να που χωρίς καμία προσπάθεια, το να δημιουργήσεις το τέλειο καλοκαιρινό outfit γίνεται παιχνιδάκι.

Δες ακόμη:

Για να σε διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο ώστε να κάνεις τις πιο stylish και δημιουργικές εμφανίσεις, σου βρήκαμε τα πιο 10 fun ψάθινα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά σου looks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: mango.com/gr

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: