10 δρόμοι όπου δεν θέλετε ποτέ να οδηγήσετε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει το ρητό ότι η οδήγηση είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή.

Πράγματι, το να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι είναι επικίνδυνο. Στατιστικά λένε ότι είναι πολύ πιο πιθανό να πεθάνει κανείς όταν οδηγεί παρά όταν πετά με αεροπλάνο. Οι αριθμοί φαίνεται να το υποστηρίζουν, δείχνοντας ότι πάνω από 90 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάθε μέρα σε τροχαία ατυχήματα στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Υπάρχουν οι αναμενόμενοι ορεινοί δρόμοι, οι στενοί, σε μεγάλα ύψη, όπου ένα μικρό λάθος μπορεί να σου κοστίσει πολύ ακριβά. Υπάρχουν, επίσης, οι απομακρυσμένοι και απομονωμένοι αυτοκινητόδρομοι και λεωφόροι, όπου οι ληστές μπορούν εύκολα να παραμονεύουν και να είστε ο επόμενος στόχος τους. Αλλά κι εκείνοι, όπου είναι πολύ πιθανό λόγω καιρικών συνθηκών, όπως χιόνι, αέρας, βροχές, να γίνουν πολύ επικίνδυνοι.

Το πιο πιθανό πάντως είναι ότι αφού παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο με τους πιο επικίνδυνους δρόμους και λεωφόρους του κόσμου, που θα θέλετε να αποφύγετε να πάτε με το αυτοκίνητό σας, η καθημερινή σας μετακίνηση θα σας φαίνεται μια απλή βόλτα.

Η δεκάδα συμπληρώνεται ως εξής: Passage de Gois, Γαλλία Patiopoulo-Περδικάκι, Ελλάδα Luxor-al-Hurghada Road, Αίγυπτος Taroko Gorge Road, Ταϊβάν Skippers Canyon Road, Νέα Ζηλανδία Λεωφόρος Halsema, Φιλιππίνες Tianmen Mountain Road, Κίνα Λεωφόρος Eyre, Αυστραλία Λεωφόρος Karakoram, από την Κίνα προς το Πακιστάν Zoji La Pass, Ινδία

 

NewsAuto.gr

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: