10 Απίθανες Σκηνές σε Δημοφιλείς Ταινίες, που ΟΛΟΙ πατήσαμε PAUSE όταν τις είδαμε σπίτι μας. Ειδικά αυτή από Fight Club…

Κάποιες ταινίες είναι τόσο καθηλωτικές που θέλουμε να βλέπουμε τις αγαπημένες μας σκηνές ξανά και ξανα. Από την άλλη, υπάρχουν και ταινίες που πρέπει να γυρίσεις στην προηγούμενη σκηνή για να καταλάβεις τι έγινε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τις κορυφαίες σκηνές ταινιών που μας έκαναν να πατήσουμε παύση και να γυρίσουμε πίσω.

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»

Λέει “SEX” ή “SFX”; Αυτή η ερώτηση παιδεύει εδώ και χρόνια τους θεατές. Οι πρωταγωνιστές είναι ξαπλωμένοι στο γρασίδι και ο ένας πετάει λίγη σκόνη στον αέρα. Ο άνεμος της δίνει παράξενα σχήματα. Οι γονείς ήταν έξαλλοι που εμφανίστηκε η λέξη “sex” σε μια παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων. Ωστόσο, οι παραγωγοί της ταινίες τους διαβεβαίωσαν ότι γράφει “SFX”, είναι δηλαδή η υπογραφή της ομάδας ηχητικών και οπτικών εφέ. Ποια εκδοχή είναι πιο πειστική; Πατήστε παύση και βγάλτε μόνοι σας συμπέρασμα.

“Fight Club”

Ο David Ficher φαίνεται ότι προσπάθησε με κάθε τρόπο να κάνει τους θεατές να αμφισβητήσουν την πνευματική διαύγεια όχι μόνο του πρωταγωνιστή αλλά και την δική τους. Δείτε πόσες φορές εμφανίζεται εντελώς απρόσμενα ο Tyler Durden στην ταινία.

“Pulp Fiction”

Οι ταινίες του Quentin Tarantino απαιτούν να δίνεται προσοχή σε κάθε καρέ. Είναι στημένα σε πολλά επίπεδα και γεμάτα δράση. Ωστόσο, το καλύτερο παράδειγμα είναι η σκηνή “Gold Watch” στην ταινία Pulp Fiction. Φήμες λένε ότι αν προλάβει κανείς να πατήσει παύση, θα δει τον Bruce Willis γuμνό. Εμείς δεν σταθήκαμε τυχεροί, όσες φορές και αν προσπαθήσαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει όμως!

«Βασικό Ένστικτο»

Φυσικά δεν φαίνεται τίποτα σε αυτή την σκηνή. Αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να γίνει μια από τις πιο διάσημες σκηνές στην κινηματογραφική ιστορία. Και η Sharon Stone έγινε αναμφισβήτητα σύμβολο του σeξ της δεκαετίας!

“Iron Man”

Ακόμα και οι μικρότερες λεπτομέρειες δεν μπορούν να κρυφτούν από τα μάτια των φανατικών θαυμαστών. Καθώς η Pepper πλησιάζει τον Tony, πάνω στο γραφείο, κάτω από το δεξί του χέρι, υπάρχει ένα μοντέλο της ασπίδας του Captain America.

“Inception”

Ο Chistopher Nolan είναι πολύ γνωστός για τις εντυπωσιακές σκηνές ονείρων, τις οποίες αξίζει να δει κανείς ξανά και ξανά. Ειδικά αυτή την εκπληκτική στιγμή.

«Ψυχώ»

Ένα δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς του Alfred Hitchcock. Όταν ο Nolan Bates καταλήγει σε ψυχιατρική κλινική, συμβαίνουν αλλαγές στην συμπεριφορά αλλά και στην εμφάνιση του: μια μια στιγμή, βλέπουμε μια σιλουέτα με ένα κρανίο τοποθετημένο πάνω στο πρόσωπο του. Αλλά για να το δείτε, πρέπει να προλάβετε να σταματήσετε!

“Star Wars: A New Hope”

Η άβολη στιγμή που ένας κομπάρσος χτυπάει πάνω στην πόρτα. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά αξίζει να γυρίσετε για να το ξαναδείτε.

“Deadpool”

Αν κάνετε παύση σε κάποια από τις σκηνές στο μπαρ, θα δείτε ότι υπάρχουν γνωστά ονόματα γραμμένα στον πίνακα. Ανάμεσα τους είναι τα εξής: Vladimir Putin, Ryan Reynolds, T.J. Miller, Miley Cyrus, Bill Cosby και Charlie Sheen.

«Ο λύκος της Wall Street»

Ούτε και σε αυτή την σκηνή φαίνεται τίποτα. Αν κάνετε παύση, θα επιβεβαιώσετε το γεγονός ότι η Margot Robbie φοράει εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος. Αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε ότι αυτή η σκηνή μας κάνει να σκεφτούμε «Τι στο καλό είναι αυτό;».

Credit: brightside.me

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: