Δημοσκόπηση πραγματοποιεί η Κάπα Recearc για το δήμο Αγρινίου

Δημοσκόπηση πραγματοποιεί η Κάπα Recearc για το δήμο Αγρινίου

Από χθες Δευτέρα έχει ξεκινήσει γκάλοπ από την εταιρεία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ RECEARCH για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Η έρευνα θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας και τα ονόματα οι ερωτήσεις τίθενται σε πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας που έχουν όμως εκλογικό δικαίωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr οι ερωτήσεις είναι

Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τη ζωή στην περιοχή σας

Τον ερχόμενο Μάιο θα διεξαχθούν εκλογές για δήμαρχο και περιφερειάρχη. Πόσο σας ενδιαφέρουν αυτές οι εκλογές;

Ονόματα πιθανόν υποψηφίων περιφερειαρχών στα οποία επικεντρώνεται η δημοσκόπηση ανάμεσα στα οποία και τα ονόματα των Θάνου Μωραίτη και Σπήλιου Λιβανού είναι του πρώην υπουργού Κώστα Τζαβάρα, του Παναγιώτη Αδρακτά, Μιχάλη Μπεκίρη, Πλάτωνα Μαρλαφέτα, Γιώργου Παπαναστασίου, Απόστολου Κατσιφάρα, Ιωάννη Λυμπέρη, Ιωάννη Μητρόπουλου, Βασίλη Χατζηλάμπρου και Λάμπρου Καραθανασόπουλου.

Αναφορικά με το δήμο Αγρινίου και τις δημοτικές εκλογές τα ονόματα τα οποία αναφέρονται στο ερωτηματολόγιο της ΚΑΠΑ RECEARCH με τη συγκεκριμένη σειρά είναι Γιώργος Παπαναστασίου, Νίκος Καζαντζής, Κώστας Ρόκος πρ. ΤΕΕ, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο νυν δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός.

Η επόμενη ερώτηση είναι εάν της επόμενη Κυριακή γίνονταν εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε;

Στην περί ου ο λόγος δημοσκόπηση για τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου είναι η πρώτη φορά που επίσημα γίνεται πλέον αναφορά στα ονόματα των Γ. Παπαναστασίου Κ. Ρόκου ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το όνομα του κ. Φαρμάκη. Όσον αφορά το όνομα του κ. Ρόκου κάποιοι από τη Ν.Δ αρκετό καιρό τώρα, προσπαθούν να το ρίξουν στο προεκλογικό παιχνίδι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr από το περιβάλλον ακούγονταν ότι ο κ. Ρόκος επιθυμούσε να μην ακουστεί το όνομα του για το δήμο Αγρινίου μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογές του ΤΕΕ.

Τελευταίο στη δημοσκόπηση το όνομα του νυν δημάρχου Αγρινίου Π. Μοσχολιού, ενώ τα υπόλοιπα ονόματα των φερόμενων ως υποψηφίων ανήκουν στη Ν.Δ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο ερωτηματολόγιο δεν γίνεται καμιά αναφορά σε άλλα πρόσωπα που ανήκουν σε άλλα .

Με αυτό το γκάλοπ ξεκινά ουσιαστικά και η προεκλογική αφού στη Ν.Δ αναμένεται να υπάρξουν διαδικασίες μέσα στο Δεκέμβριο. Η Ν.Δ από την μεριά της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα κατεβάσει κοινό υποψήφιο με το ΠΑΣΟΚ στο δήμο Αγρινίου κάτι με το οποίο συμφωνεί και πολύς κόσμος από τη Ν.Δ, ενώ τον περασμένο μήνα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ.Ανδρουλάκης δήλωσε από τα γραφεία της Νομαρχιακής τα οποία επισκέφθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα δώσει χρίσματα σε υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ.

Εντύπωση επίσης προκαλεί η αναφορά στο όνομα του πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραίτη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Μωραίτης λέγεται ότι δεν ενδιαφέρεται για την περιφέρεια δυτικής Ελλάδας και επιθυμεί να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή αφού το ονομά του πρόσφατα έπαιξε ακόμη και για την προεδρία του κόμματος.

Δημοσκόπηση πραγματοποιεί η Κάπα Recearc για το δήμο Αγρινίου Δημοσκόπηση πραγματοποιεί η Κάπα Recearc για το δήμο Αγρινίου

Δημοσκόπηση πραγματοποιεί η Κάπα Recearc για το δήμο Αγρινίου

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: