Ο Κορκονέας πληρώνεται ακόμα από το δημόσιο

Ο Κορκονέας πληρώνεται ακόμα από το δημόσιο

Εξακολουθεί να αμείβεται από το ελληνικό δημόσιο ο Επαμεινώνδας Κορκονέας που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, που θα αποφασίσει την οριστική του απόταξη από το Σώμα, αναμένεται να συγκληθεί την επόμενη Πέμπτη 19 Μαρτίου.
Έτσι, ακόμη και ο ……..
ειδικός φρουρός, όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής, εξακολουθεί να βρίσκεται εγγεγραμμένος στους καταλόγους προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και να μισθοδοτείται με το 30% των αποδοχών του.
Το ίδιο συμβαίνει, σύμφωνα με το Έθνος, και με τον συγκατηγορούμενό του στην υπόθεση και επίσης καταδικασθέντα Βασίλη Σαραλιώτη.
Πρόσφατα φέρεται να ενημερώθηκε και η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, με τις πληροφορίες να θέλουν τον υπουργό Νίκο Δένδια να είναι έξαλλος με το θέμα και αποφασισμένος να τελειώνει ο παραλογισμός.
«Υπάρχει ένας κυρίαρχος παράγοντας που αποτελεί τον καταλύτη σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η δικαιοσύνη. Η ποινική δικαιοσύνη κυρίως και μετά η πειθαρχική» αναφέρει σχετικά με το θέμα ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών στον .
«Αν επισπευσθούν οι διαδικασίες απόδοσης δικαιοσύνης θα σταματήσει και κάθε είδους κοινωνική ενδεχόμενη δυσαρέσκεια», υπογραμμίζει.

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: