Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως ξεκίνησε η αθλητική χρονιά για τον ΜΓΣ Εθνικό

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως ξεκίνησε η αθλητική χρονιά για τον ΜΓΣ Εθνικό
Τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό τέλεσε ο ΜΓΣ Εθνικός στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, με εκατοντάδες αθλητές από τα δέκα τμήματα του να είναι παρόντες, όπως και γονείς, μέλη, παράγοντες και προπονητές. Συμβολική αλλά και ουσιαστική η παρουσία όλων των ενήλικων αθλητών των ομάδων Βόλλεϋ, Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και Σκοποβολής. Η τελετή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο κλειστό γυμναστήριο με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Άνθιμου

και με την παρουσία εκπροσώπων των αρχών της πόλης.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αλεξ/πολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο πρόεδρος του Εθνικού Μανόλης Βουκουρεσλής, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Γιάννης Κανελλάκης και με σημείωμα του ο Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος.
Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην μεγάλη ιστορία του ΜΓΣ Εθνικού και την ταύτιση του με την πόλη από το 1927, στη δράση του συλλόγου στα κοινά της πόλης και την ουσιαστική παρέμβαση του στην γαλούχηση της νέας γενιάς των πολιτών της.
Ειδική αναφορά έκανε ο Σεβασμιότατος στις ανέκαθεν θερμές σχέσεις Εκκλησίας και ΜΓΣ Εθνικού, όπως και ο Δήμαρχος της πόλης στις εργασίες που γίνονται στο κλειστό της πόλης με αφορμή την Ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας Βόλλεϋ.
Ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού πρότεινε την ονοματοδότηση του κλειστού σε «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του συλλόγου και αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, που ήταν ο πρωτεργάτης της δημιουργίας του γυμναστηρίου που στεγάζει τις επιτυχίες της ομάδας εδώ και 35 .
Η πρόταση έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα καθώς ο κ. Βουκουρεσλής τόνισε ότι η νέα διοίκηση του Εθνικού έχει χρέος να σέβεται το παρελθόν και να μεταφέρει τις ιστορικές μνήμες στη νέα γενιά.

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως ξεκίνησε η αθλητική χρονιά για τον ΜΓΣ Εθνικό

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: