Ζιγκολό «πουλούσε έρωτα» σε οφθαλμίατρο και του «έτρωγε» λεφτά – Τι καταγγέλλει το θύμα

Έρμαιο των συναισθημάτων του ένας οφθαλμίατρος 42 ετών, έπεσε θύμα της καλοστημένης παγίδας ενός 35χρονου ζιγκολό, ο οποίος του «έφαγε» μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ παριστάνοντας τον ερωτευμένο μαζί του. Αν και η σχέση η οποία φάνηκε στο ξεκίνημα να έχει ξεκάθαρους όρους και από τις δυο πλευρές, εν τούτοις βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο ζιγκολό άρχισε να απαιτεί υπέρογκα χρηματικά ποσά από το θύμα καταφθάνοντας σε στυγνούς εκβιασμούς, που είχαν να κάνουν με την αποκάλυψη της ερωτικής ταυτότητας του θύματος. Μια από τις προφάσεις του για να πάρει τα λεφτά από τον ερωτοχτυπημένο οφθαλμίατρο ήταν πως είχε πέσει θύμα μαύρης μαγείας από τον ίδιο και προκειμένου να λύσει αυτά τα μάγια και να αφιερώσει τη ζωή του σε εκείνον έπρεπε να του δώσει χρήματα!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για την υπόθεση που απασχόλησε πριν από καιρό την ελληνική δικαιοσύνη, όταν ο 42χρονος αναγκάστηκε να προσφύγει στην αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 35χρονο με την κατηγορία του εκβιασμού.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του το θύμα, το καλοκαίρι του 2020 γνώρισε μέσα από ιστοσελίδα παροχής epωτικών υπηρεσιών έναν άνδρα που του συστήθηκε αρχικά ως «Μάρκος». Ξεκίνησαν να συνευρίσκονται eρωτικά στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε τότε το θύμα. Κάθε φορά που συναντιόντουσαν ο οφθαλμίατρος τον πλήρωνε καθώς ο 35χρονος που παρείχε ερωτικές υπηρεσίες. Μετά από λίγο καιρό οι δυο άνδρες άρχισαν να έχουν συχνή επικοινωνία και επαφή ενώ πήγαιναν και ταξίδια στα οποία του έδινε 3000 ευρώ για ένα τριήμερο.

«Μετά από τα ταξίδια που κάναμε είχαμε έρθει πιο κοντά ή τουλάχιστον εγώ έτσι πίστευα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια. Αυτός μου έλεγε ότι είμαστε μαζί, όμως συνέχισε να μου ζητάει λεφτά σε κάθε μας συνάντηση με το πρόσχημα ότι είναι στενά οικονομικά και έχει περιορίσει τη δουλειά που κάνει. Μου είχε πει ότι έχει πάρει ένα δάνειο από τοκογλύφους προκειμένου να ξεχρεώσει τραπεζικό δάνειο που είχε πάρει νωρίτερα ο πατέρας του για να αγοράσει το σπίτι τους».

Όπως έλεγε ο 35χρονος στον 42χρονο ο λόγος που είχε γίνει ζιγκολό παρέχοντας ερωτικές υπηρεσίες σε άνδρες ήταν για να μαζέψει χρήματα ήταν για να ξεχρεώσει τους τοκογλύφους.

«Με την ιστορία αυτή με έπεισε και του δάνεισα τον Δεκέμβριο του 2020 15.000 ευρώ για τους τοκογλύφους. Εγώ συνέχισα να βρίσκομαι μαζί του eρωτικά. Τον Ιούνιο του 2021 του δάνεισα ακόμα 30.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο και με τη συμφωνία ότι θα ξεχρεώσει και επιτέλους θα έρθει να μείνει στη Μυτιλήνη που πλέον ζούσα και εργαζόμουν. Εγώ πλέον τον είχα ερωτευτεί, πίστευα ό,τι μου έλεγε και ήλπιζα ότι όταν ξεχρεώσει θα είμαστε επιτέλους μαζί. Συνεχώς μου έδινε ψεύτικες ελπίδες, όμως λόγω των συναισθημάτων μου γι’αυτόν δεν ήμουν σε θέση να δω καθαρά ότι με εκμεταλλεύεται για να μου αποσπά χρηματικά ποσά».

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο οφθαλμίατρος καθ’όλη τη διάρκεια της γνωριμίας τους του δάνειζε χρήματα για διάφορους λόγους που επικαλούνταν ο 35χρονος. Τον Μάϊο του 2021 του δάνεισε 800 ευρώ για επέμβαση αιμορροϊδων. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους άλλα 1000 ευρώ για να κάνει εγχείριση στο διάφραγμα στη μύτη του. Ενώ το καλοκαίρι του 2022 του δάνεισε άλλα 300 ευρώ για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας μεταξύ των οποίων και σύφιλη. Αλλά το πιο αξιοπερίεργο και εκείνο που έκανε τον 42χρονο να αντιληφθεί την εξαπάτηση ήταν αυτό που συνέβη λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2022. “Άρχισε να μου λέει ότι αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, για τα οποία πιστεύει ότι ευθύνονται τα μάγια που του έχω κάνει εγώ. Έτσι λοιπόν μου ζήτησε άλλες 10.000 ευρώ προκειμένου όπως είπε να λυθούν τα μάγια,να μπορέσουμε να είμαστε μαζί και να εξιλεωθώ εγώ για τα λάθη που έχω κάνει. Εγώ δεν του τα έδωσα καθώς είχα αντιληφθεί πλέον ότι κοροϊδευει και τότε άρχισε να με εκβιάζει ότι αν δεν του έδινα τα χρήματα θα μάθαινε όλη η οικογένειά μου και οι φίλοι μου για τις σeξουαλικές μου προτιμήσεις. Συγκεκριμένα με απειλούσε ότι θα τους στείλει βίντεο με τις ερωτικές μας περιπτύξεις που είχαμε τραβήξει με κοινή συναίνεση. Μάλιστα έμπλεξε και τον πατέρα μου σε όλο αυτό, καθώς ο πατέρας μου έλαβε απειλητική κλήση με απόκρυψη, χωρίς να θυμάμαι ακριβή ημερομηνία, από άγνωστο άτομο που του είπε «μάζεψε τον γιο σου γιατί θα βρει μπελά με αυτά που κάνει».

Στα στοιχεία που προσκόμισε στην αστυνομία το θύμα ήταν και γραπτά μηνύματα (sms) που είχε λάβει από τον κατηγορούμενο που αποδείκνυαν τον εκβι@σμό. Μάλιστα σε ένα από αυτά ο 35χρονος αναφέρει στον 42χρονο, «Η κοροϊδια συνεχίζεται. Πιστεύεις πως θα το αφήσω έτσι. Κάτσε και περίμενε αυτή την εβδομάδα θα τη θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. Κάνεις ό,τι κάνεις πίσω από την πλάτη μου με τα μάγια και νομίζεις πως δεν θα κάνω τίποτε; Σου έδωσα μια ευκαιρία πριν δείξω σε όλους τι πραγματικά είσαι για να μην ξεφτιλιστείς στη δουλειά σου ούτε στον οικογενειακό σου περίγυρο. Τώρα κάτσε και περίμενε να δεις τα αποτελέσματα από τις μ@@ες που πήγες και μου έκανες».

Τον Μάρτιο του 2023 ο 35χρονος συνελήφθη όταν το θύμα πήγε στην αστυνομία κατήγγειλε τον εκβι@σμό και με προσημειωμένα χρήματα πήγε σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον ζιγκολό. Όταν πήρε τον φάκελο αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα. Εκεί στην κατάθεσή του ο 35χρονος αποδέχτηκε την κατηγορία του εκβιασμού και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι με τον 42χρονο είχαν συνάψει σχέση και «είχα μάθει ότι μου είχε κάνει μάγια, όχι ότι τα πιστεύω, αλλά πάτησα σε αυτό προκειμένου να εξοικονομήσω χρήματα για μέλος της οικογένειάς μου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Ποτέ μου δεν είχα σκοπό να προβώ στη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο και δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωση. Το έκανα απλά για να φοβηθεί και το έχω μετανοιώσει. Ζητώ συγνώμη και αναγνωρίζω το λάθος μου».

Στην εκδίκαση της υπόθεσης η κατηγορία μεταβλήθηκε σε απόπειρα απειλής και ο 35χρονος καταδικάστηκε σε 15 μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος κερδίζει σε δήμους και περιφέρειες — Στόχος της κυβέρνησης οι 13+3 νίκες

Άλκης Δαυίδ: Χρόνια ήθελε να μου πάρει το σπίτι ο ξάδερφός μου ο Λεβέντης και με χτύπησε ύπουλα

Συνταξιούχοι Αυστραλοί πέρασαν σχεδόν 500 μέρες σε κρουαζιέρα γιατί ήταν… φθηνότερο από γηροκομείο

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: