Ζέρβας: Φέραμε χρηματοδοτήσεις 160 εκατομμυρίων ευρώ για τεχνικά έργα στη Θεσσαλονίκη

Τρέχουμε το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα που είχε ποτέ η πόλη, φέραμε χρηματοδοτήσεις ρεκόρ 160  εκατ. και όλα αυτά με ένα μόνο στόχο: Τη Θεσσαλονίκη του 2030», επισήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» τόνισε τα ντεκ στην παλιά παραλία, την ανάπλαση μετά από δεκαετίες της Αριστοτέλους, την αξιοποίηση των παλιών στάβλων της Παπάφη και το Μουσείο Ολοκαυτώματος.

«Όλα αυτά αθροιστικά, θα αλλάξουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης, όπως το ξέραμε. Τα μεγάλα εμβληματικά έργα που σχεδιάζουμε, οι παρεμβάσεις στις γειτονιές της πόλης και το όραμα για μια πόλη που πρωταγωνιστεί και εξελίσσεται, είναι η καλύτερη πυξίδα για εμάς. Η Θεσσαλονίκη του 2030 θα είναι μια άλλη πόλη, με νέο πρόσωπο και υποδομές. Μια πόλη καλύτερη για τις επόμενες γενιές», σημείωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

Τρέχουμε το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα που είχε ποτέ η πόλη, φέραμε χρηματοδοτήσεις ρεκόρ 160 εκατ. και όλα αυτά με ένα μόνο στόχο: Τη Θεσσαλονίκη του 2030. Ντεκ στην παλιά παραλία, Ανάπλαση μετά από δεκαετίες της Αριστοτέλους, αξιοποίηση των παλιών στάβλων της Παπάφη, Μουσείο Ολοκαυτώματος. Όλα αυτά αθροιστικά, θα αλλάξουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης, όπως το ξέραμε.Τα μεγάλα εμβληματικά έργα που σχεδιάζουμε, οι παρεμβάσεις στις γειτονιέςτης πόλης και το όραμα για μια πόλη που πρωταγωνιστεί και εξελίσσεται, είναι ηκαλύτερη πυξίδα για εμάς. Η Θεσσαλονίκη του 2030 θα είναι μια άλλη πόλη, με νέο πρόσωπο και υποδομές. Μια πόλη καλύτερη για τις επόμενες γενιές.

ed by Κωνσταντίνος Ζέρβας on Saturday, September 23, 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗΚωνσταντινος Ζερβας

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: