Υπόθεση Μαντλίν: Σε δύο ακόμη περιοχές επικεντρώνονται οι έρευνες

Το θρίλερ συνεχίζεται και νέοι συντελεστές μπαίνουν στην εξίσωση της αναζήτησης. Σε δύο ακόμη περιοχές, κοντά στο φράγμα Αράντε στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι Αρχές για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν.

Στο φράγμα Αράντε στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας, το οποίο ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, Κρίστιαν Μπρούκνερ αποκαλούσε «μικρό κομμάτι του παραδείσου» βρέθηκε ένα κρίσιμο στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ένας πληροφοριοδότης αποκάλυψε ότι μια βιντεοκάμερα και ένα όπλο, που ανήκαν στον κύριο ύποπτο, πιθανώς να πετάχτηκαν σε δεξαμενή στο σημείο.

Πλεόν γίνεται κατανοητό ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες περιοχές γύρω από την Praia da Luz, όπου η Μαντλίν διέμενε με την οικογένειά της. Στις έρευνές τους οι γερμανικές αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τις 8.000 φωτογραφίες παιδικής π ορνογραφίας που βρήκαν στο σπίτι του βασικού υπόπτου για να εντοπίσουν τις περιοχές όπου τραβήχτηκαν.

Ο ίδιος ο Γερμανός παιδόφιλος, πάντως, αρνείται πως έχει σχέση με την απαγωγή και τη δολοφονία της Μαντλίν ΜακΚαν.

Γερμανοί αστυνομικοί παραμένουν εξαιρετικά δύσπιστοι σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η έρευνα στην Πορτογαλία και γι’ αυτό θέλουν να συνεχίσουν την έρευνα και την εξέταση επιπλέον περιοχών.

Στο φως επιστολές του βασικού υπόπτου — «Δεν τη σκότωσα»

Ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, Κριστιάν Μπρίκνερ, έχει ξεκινήσει μία… εκστρατεία συγγραφής επιστολών προκειμένου να πείσει τον κόσμο ότι δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.

Οι υποψίες της αστυνομίας για τον καταδικασμένο για σeξουαλικά εγκλήματα Μπρίκνερ πυροδότησαν μια σημαντική νέα εξέλιξη στην υπόθεση αυτή τη βδομάδα, καθώς οι αστυνομικοί έψαξαν σε φράγμα περίπου 50 χιλιόμετρα από το σημείο από το οποίο εξαφανίστηκε η Μαντλίν στην Πορτογαλία.

Φαίνεται πως ο 45χρονος έχει γράψει μια σειρά από επιστολές ελπίζοντας να τραβήξει δημοσιότητα στην εκστρατεία του να απαλλαγεί από κάθε σχέση με την υπόθεση, υπογραμμίζει η Daily Mail.

Ένα γράμμα, εστάλη λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των ερευνών αυτής της εβδομάδας και δείχνει ξεκάθαρα την εμμονή του να προσπαθεί να πείσει τις Αρχές και το κοινό, μέσω των μέσων ενημέρωσης, ότι είναι αθώος και δεν έχει καμία εμπλοκή στην απαγωγή της Μαντλίν.

Η γραφολόγος Tracey Trussell, η οποία εξέτασε το τελευταίο γράμμα και άλλα που έχει στείλει τα τελευταία δύο χρόνια, δήλωσε ότι δείχνουν ότι ο Μπρίκνερ ήταν «παραπλανημένος» και ότι οι «φανταστικές απόψεις του είναι σταθερές, αμετάβλητες».

Είπε ότι τα γράμματά του υποδεικνύουν κάποιον που ήθελε να «διοικεί και να ελέγχει» αλλά και «κάποιον που υποφέρει από αισθήματα ενοχής». «Όποια και αν είναι η αλήθεια, υπάρχει η ανάγκη να τροφοδοτεί συνεχώς τον εγωισμό του και απώτερος στόχος του είναι να λάβει κάποιου είδους αναγνώριση» συνεχίζει.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: