Χρυσό βραβείο για την BMW Financial Services στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, επιβραβεύει τις εταιρείες, τους οργανισμούς και τα στελέχη της εξυπηρέτησης πελατών που εργάζονται καθημερινά με γνώμονα την ποιοτική Εξυπηρέτηση του πελάτη, αναδεικνύοντας βέλτιστες πρακτικές Εξυπηρέτησης πελατών.

Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές Εξυπηρέτησης Πελατών και είναι από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο.

Η BMW Financial Services σημείωσε σημαντική διάκριση κατακτώντας το χρυσό βραβείο στη φετινή διοργάνωση για την κατηγορία ‘Καλύτερη Εκπαίδευση Εξυπηρέτησης Πελάτη (Best Customer Service Training)’.

Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της εταιρικής κουλτούρας που στοχεύει στη δημιουργία ξεχωριστής εμπειρίας των πελατών της ΒΜW Financial Services, με συνεχείς ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις (θεωρητικού και πρακτικού περιεχομένου καθώς και ειδική μεθοδολογία process improvement). Ολοκληρωμένες ενέργειες επικοινωνίας, ερωτηματολογίων και εταιρικών διαδικασιών ευνοούν και προωθούν τον συνδυασμό της προσωπικής εξυπηρέτησης με ψηφιακές εξατομικευμένες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της εφαρμογής BMW Bank Hellas και του portal πελατών myΒMWbank.gr

Στην BMW Financial Services απονεμήθηκαν επίσης δύο αργυρά βραβεία στις κατηγορίες i) Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών – Customer Service Team of the year και ii) Ακούγοντας τη Φωνή του Πελάτη – Voice of the Customer, που επιβεβαιώνουν την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους πελάτες του BMW Group.

Για τις σημαντικές αυτές διακρίσεις, ο Πρόεδρος της BMW Financial Services, κ. Alex Royall δήλωσε σχετικά: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και εξαιρετικά περήφανος που η BMW Financial Services ήταν τόσο επιτυχημένη κατά την πρόσφατη τελετή των Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών της Ελλάδας – η πρώτη θέση για την ‘Καλύτερη Εκπαίδευση Εξυπηρέτησης Πελατών’ και δύο διακρίσεις στη δεύτερη θέση για την ‘Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της Χρονιάς’ και τη ‘Φωνή του Πελάτη’! Το να βάζουμε τους πελάτες μας πρώτους είναι στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας. Τρανή απόδειξη σημερινές βραβεύσεις στις τρεις κατηγορίες που συμμετείχαμε, δεδομένου ενός απαιτητικού 2021 με υψηλό ανταγωνισμό. Τα συγχαρητήριά μου και η ειλικρινής εκτίμησή μου σε όλη την ομάδα της BMW Financial Services, στη Δήμητρα Βουλγαρίδου (Chief Operations Officer) και σε όλο το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Η προσήλωση, η δέσμευση και η αφοσίωσή τους στους πελάτες μας είναι ξεκάθαρα εμφανής».

Χρυσό βραβείο για την BMW Financial Services στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: