Χαλκίδα: Ιερέας φέρεται να χτύπησε γυναίκα επειδή τάιζε γάτες

Τι καταγγέλλει με ανάρτησή του ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας

Ένα απίστευτο περιστατικό που φέρεται να συνέβη στη Χαλκίδα καταγγέλλει ο τοπικός Ζωόφιλος Σύλλογος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας καταγγέλλει πως ιερέας επιτέθηκε και χτύπησε ηλικιωμένη επειδή τάιζε γάτες έξω από την εκκλησία όπου λειτουργεί.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο ιερέας επιτέθηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα «γιατί πήγε όπως πάντα να ταΐσει και να βάλει νερό στα γατάκια».

Στη σελίδα του Ζωόφιλου Συλλόγου Χαλκίδας δημοσιεύτηκαν μάλιστα φωτογραφίες της ηλικιωμένης γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση του ιερέα.

Η ανακοίνωση:

«Εσείς οι παπάδες που δεν σέβεστε ούτε τα ζώα αλλά ούτε και τον άνθρωπο δεν αξίζετε να λειτουργείτε σε εκκλησία, δεν αξίζετε τίποτα. Η κυρία αυτή δέχτηκε επίθεση από έναν παπά στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ γιατί πήγε όπως πάντα να ταΐσει και να βάλει νερό στα γατάκια. Η ενορία που διδάσκει το λόγο του Θεού είναι ο Άγιος Ιωάννης στο Βαθύ.

Να θυμίσουμε σ αυτόν το ‘παπά’ και σε κάθε άλλον ‘παπά’, για να μην αναφέρω άλλη ονομασία, ότι ο άνθρωπος διώχτηκε από τον παράδεισο, τα ζώα όλα έμειναν δίπλα του γιατί ποτέ δεν τον πρόδωσαν. Γι αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να δίνετε αυτό το παράδειγμα αγάπης προς τα ζώα αλλιώς καλύτερα να βρείτε άλλο επάγγελμα, γιατί επάγγελμα το έχετε κάνει.

» Εσείς είστε οι πρώτοι αμαρτωλοί που έχετε και το θράσος να λειτουργείτε στον οίκο του Θεού! Ήδη έχει κάνει μήνυση η κυρία στην αστυνομία».

Διαβάστε ακόμη:Ο ιερέας που έδιωξε την 74χρονη από την εκκλησία επειδή φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό εξηγεί γιατί το έκανε (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: