Χαλκίδα: Ανήλικοι «έγδυναν» επί έξι ημέρες το ίδιο ξενοδοχείο

Βούτηξαν όσα μεταλλικά αντικείμενα μπόρεσαν να βρουν — Έκλεψε μηχάνημα κλαρκ από εταιρία στη Θήβα

Λεηλασία… διαρκείας έκαναν στις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου της Χαλκίδας που βρίσκεται υπό αναστολή λειτουργίας τρεις Έλληνες, οι δύο εκ των οποίων ανήλικοι! Από την προηγούμενη Παρασκευή και ως την Δευτέρα, το… «έγδυναν» καθημερινά, ενώ επέστρεψαν και το απόγευμα της Τετάρτης για να αρπάξουν ό,τι είχε απομείνει!

Αυτή τη φορά, όμως, δεν κατάφεραν να διαφύγουν με τα μεταλλικά αντικείμενα που είχαν κλέψει, γιατί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Χαλκίδας και της Άμεσης Δράσης οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω και προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση, στην κατοχή των δύο κατασχέθηκε και ένα ποδήλατο.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες είχαν «ξηλώσει» σταδιακά από το ξενοδοχείο σωλήνες χαλκού, μπαταρίες μπάνιου και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, ενώ ο ενήλικος είχε διαρρήξει στις 16 Φεβρουαρίου και ένα σούπερ μάρκετ από το οποίο είχε κλέψει διάφορα εμπορεύματα και χρηματικό ποσό. Ο συγκεκριμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, όπως και οι ανήλικοι που αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τους γονείς τους που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία τους.

Έκλεψε κλαρκ από ανενεργή εταιρεία στην Θήβα

Φορτωμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο φορτηγάκι χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ένα μικρό φορτωτή τύπου κλαρκ, στις 13 Φεβρουαρίου. Το μηχάνημα είχε κλαπεί από τις εγκαταστάσεις μιας ανενεργής εταιρείας στο διάστημα που μεσολάβησε από τις 11 Νοεμβρίου ως την ανεύρεσή του κι έτσι οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του φορτηγού που το είχε κλέψει. Τα στοιχεία ταυτότητάς του προέκυψαν στην πορεία της προανάκρισης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ το φορτηγό με το οποίο μετέφερε το κλαρκ κατασχέθηκε.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: