Βυτιοφόρο παρέσυρε παίκτη ράγκμπι στη Θεσσαλονίκη: Νιώθω ότι αθλούμουν τόσα χρόνια για να σώσω τη ζωή μου

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, όταν τον παρέσυρε βυτιοφόρο, με τον ίδιο να δηλώνει πως επιβίωσε, επειδή αθλούνταν, καθώς είναι παίκτης ράγκμπι.

Σύμφωνα με το Star, το περιστατικό έγινε το πρωινό της 26ης Σεπτεμβρίου, όταν ο άνδρας πήγαινε στη δουλειά του. Τότε, το βυτιοφόρο έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε, με τον ίδιο να τονίζει πως επιβίωσε, γιατί λόγω εμπειρίας στον αθλητισμό απέβαλε τον αέρα και δεν έσκασαν τα πνευμόνια λόγω της πίεσης.

«Όταν πέρασε η ρόδα πάνω από την πλάτη μου, εκείνη τη στιγμή έβγαλα όλο τον αέρα, λόγω εμπειρίας στον αθλητισμό και έτσι δεν έσκασαν τα πνευμόνια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Παπαδόπουλος, επαγγελματίας αθλητής του ράγκμπι με διεθνείς διακρίσεις.

Ο Στάθης Παπαδόπουλος

Επίσης, πρόσθεσε ότι «ήμουν κάτω από το βυτιοφόρο και έβλεπα να κάνει όπισθεν και να πλησιάζουν τα σίδερα το κεφάλι μου. Ένιωσα ότι θα με κόψει στα δύο… Νιώθω ότι αθλούμουν όλα αυτά τα χρόνια για αυτή τη στιγμή, για να σώσω τη ζωή μου».

Το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε πως τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό δεν έχει οριστεί ακόμη το δικαστήριο για το ατύχημα, ενώ ο άνδρας θα πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες για να περπατήσει ξανά χωρίς πατερίτσες και να ξεκινήσει πάλι τις σκληρές προπονήσεις.

ΕΛΛΑΔΑβυτιοφοροθεσσαλονικη
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: