Βρετανία: Κοκτέιλ φαρμάκων εμποδίζει στο 100% τη μόλυνση από κορωνοϊό

Η συγκεκριμένη θεραπεία που βασίζεται σε αντισώματα δοκιμάζεται στο Βρετανικό Σύστημα Υγείας — Με αυτό το κοκτέιλ φαρμάκων θεραπεύτηκε και ο Τραμπ

Ελπιδοφόρα νέα έρχονται γιατη θεραπεία της νόσου Covid-19, στον τομέα των φαρμάκων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πειραματικό φάρμακο για τον κορωνοϊό, που δοκιμάζεται από το σύστημα υγείας της Αγγλίας, αποδείχθηκε ότι μειώνει στο 100% την εκδήλωση συμπτωμάτων από τη λοίμωξη, όπως επίσης και τα επίπεδα μόλυνσης.

Η φαρμακευτική Regeneron αποκάλυψε ότι κοκτέιλ δύο αντισωμάτων απέτρεψε στος 100% σε 186 ανθρώπους, που εξετέθησαν στον ιό, την εκδήλωση συμπτωμάτων.

Η συγκεκριμένη θεραπεία που χρησιμοποιήθηκε για την ίαση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποδείχθηκε, επίσης, ότι μείωσε το σύνολο των μολύνσεων, συμπεριλαμβανομένων και των ασυμπτωματικών, στο 50%.

Τα ευρήματα δημοσιοποιήθηκαν ύστερα από ανάλυση που βασίστηκε σε 400 συμμετέχοντες στις ΗΠΑ, οι οποίοι λάμβαναν θεραπεία από το σπίτι και έπειτα από δοκιμές σε 2.000 ασθενείς σε 174 νοσοκομεία της Βρετανίας.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: