Βραβείο από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στην Toyota Ελλάς

Η Toyota Ελλάς τιμήθηκε με το βραβείο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για τη σημαντική της συνεισφορά στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό και για την έμπρακτη υποστήριξή της τα τελευταία χρόνια στην πορεία και προσπάθεια των Παραολυμπιακών Αθλητών και Αθλητριών να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Στην τελετή τιμητικών βραβεύσεων, παραβρέθηκαν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στους Παραολυμπιακούς αγώνες το 2023.

Η ελληνική εταιρεία είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ΕΠΕ. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων αυτών που με την τόλμη τους και την επιμονή τους μας κάνουν να νοιώθουμε υπερήφανοι. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας ξεχωρίζουν τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και γράφουν τη δική τους εταιρία.

Η Toyota Ελλάς βρίσκεται και πάλι στο πλευρό τους στην προετοιμασία τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν φέτος στο Παρίσι.

Η κα. Κλαίρη Χατζηγιάννη, Customer Communications Manager, Τοyota Hellas μέλος του Ομίλου Inchcape Plc, παρέλαβε το βραβείο από τον κορυφαίο Παραολυμπιονίκη και μέλος του Start Your Impossible team της Toyota, κ. Αντώνη Τσαπατάκη.

Λίγο μετά την απονομή του βραβείου η κα Κλαίρη Χατζηγιάννη δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς στην Toyota Ελλάς να λαμβάνουμε αυτήν την τιμητική διάκριση για την υποστήριξη μας στο Παραολυμπιακό Κίνημα και στα κατορθώματα των εξαιρετικών αθλητών και αθλητριών που το αποτελούν.   Εδώ και χρόνια, στηρίζουμε με πάθος τις αξίες της αθλητικής αριστείας, της προσβασιμότητας και της κοινωνικής ευθύνης, μεταξύ άλλων, μέσα από τις δραστηριότητες της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και ενθαρρύνουμε τους αθλητές και αθλήτριες να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, ώστε να κάνουν το ‘αδύνατο’ τους, δυνατό!

Είμαστε ευγνώμονες που βρισκόμαστε μαζί με τους αθλητές μας και σ’ αυτό το ταξίδι για το Παρίσι 2024, μοιραζόμενοι τις αξίες, το πάθος και το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο, για έναν κόσμο που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και αναδεικνύει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος».

Η Toyota Ελλάς είναι υπερήφανη για τη στήριξή της στον Παραολυμπιακό Αθλητισμό και δεσμεύεται να συνεχίσει να προωθεί τις αξίες της αθλητικής αριστείας και της κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες άλλωστε αντικατοπτρίζουν την κουλτούρα και φιλοσοφία της μάρκας.

 

Βραβείο από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή στην Toyota Ελλάς gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: