Βαλσάμωσε το νεκρό της χάμστερ και το έκανε στρίπερ – Φοράει στρινγκ και χορεύει σε στύλο

Η απώλεια του κατοικιδίου είναι μια μεγάλη υπόθεση για κάθε ιδιοκτήτη, ωστόσο μια γυναίκα πήγε ένα βήμα παραπέρα και όχι μόνο βαλσάμωσε το νεκρό της χάμστερ, αλλά το μετέτρεψε και σε στρίπερ.

Η 27χρονη Jess Porter-Langson πλήρωσε 200 ευρώ μια ταριχεύτρια για να βαλσαμώσει τον Hammy, που πέθανε στον ύπνο σε μεγάλη ηλικία, ανέφερε η Mirror.

«Αυτό το χάμστερ με υποστήριζε πάντα συναισθηματικά και του είχα αδυναμία. Όταν πέθανε το ήθελα κοντά μου και πήρα αυτή την απόφαση. Όμως στη πορεία μετάνιωσα, μέχρι να δω το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

View this on Instagram

A d by Bea Ostrowska (@beaoddcreations)

Μόλις είδε το τελικό αποτέλεσμα ενθουσιάστηκε και τοποθέτησε το βαλσαμωμένο κατοικίδιο δίπλα στο κρεβάτι της, για να την προσέχει το βράδυ. «Είναι τόσο εκπληκτικό. Λατρεύω πλέον να το βλέπω και το έχω δίπλα μου, να με προσέχει το βράδυ», είπε σχετικά.

Το χάμστερ φοράει στρινγκ και χορεύει σε ένα στύλο, ενώ πάνω του και γύρω του υπάρχουν διάσπαρτα δολάρια, ενώ η 27χρονη δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο TikTok, που έκανε αίσθηση.

Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας απόρησαν με αυτό που έβλεπαν, ενώ ορισμένοι την επέκριναν έντονα και τόνισαν πως είναι «αηδιαστική» και «άρρωστη» η συγκεκριμένη πράξη.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙβαλσαμωσηστριπερχαμστερ

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: