Τριετής φυλάκιση με αναστολή σε 45χρονο για παιδική πορνογραφία

Από το 2016 ο 45χρονος είχε ερωτική σχέση με την ανήλικη, προτού εκείνη κλείσει τα 15 έτη

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λαμίας βρέθηκε σήμερα 45χρονος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της π ορνογραφίας, υπό τη μορφή της παραγωγής και κατοχής υλικού, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Για την κατηγορία της παιδικής π ορνογραφίας επιβλήθηκε στον 45χρονο ποινή φυλάκισης τριών ετών

Η υπόθεση ξεκινά από το 2016 οπότε ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να συνήψε σχέσεις με ανήλικη που μόλις είχε κλείσει τα 14 της χρόνια. Ένα χρόνο αργότερα κατηγορήθηκε ότι διευκόλυνε την εκούσια διαφυγή της ανήλικης από το σπίτι της και είχε δικαστεί για το αδίκημα της αρπαγής, ενώ καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Στην υπόθεση π ορνογραφίας το όνομα του 45χρονου μπλέχτηκε ύστερα από επώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο καταδικασθείς φέρεται να δήλωνε σε χρήστη του Facebook ότι είχε σχέσεις με ανήλικα κορίτσια. Κατόπιν έρευνας στο σπίτι του βρέθηκαν ηλεκτρονικά αποθηκευμένες φωτογραφίες με το κορίτσι.

Κατά την ακροαματική διαδικασία η ενήλικη πλέον κοπέλα, υποστήριξε ότι τις επίμαχες φωτογραφίες της είχε τραβήξει η ίδια το καλοκαίρι του 2017, όταν ήταν 15 ετών, και ήταν φιλικές.  Επιπλέον υποστήριξε ότι δεν είχαν ερωτικές σχέσεις και η όποια γνωριμία μαζί του τοποθετείται σε χρονικό διάστημα, μετά το Μάρτιο του 2017.

Ο 45χρονος υποστήριξε ότι η μικρή είχε «κολλήσει» μαζί του, αν και αυτός την απέφευγε και επανέλαβε ότι τις φωτογραφίες του της είχε στείλει η ίδια και ήταν από το καλοκαίρι του 2017 όταν η κοπέλα ήταν πάνω από 15 ετών.

Πηγή: lamiareport.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: