Τρία μοντέλα της Jeep κατακτούν κορυφαίες διακρίσεις στα  βραβεία του περιοδικού OFF ROAD

Η γκάμα της Jeep  θριαμβεύει στα OFF ROAD Magazine Awards 2019. Τρία μοντέλα της κατακτούν κορυφαίες διακρίσεις στα φετινά βραβεία του γερμανικού περιοδικού OFF ROAD που ειδικεύεται στα οχήματα 4×4.

Το Jeep Wrangler θριαμβεύει στην κατηγορία «Off-Roader». Κατέκτησε για 6η συνεχόμενη χρονιά την κατηγορία «Off-Roader», λαμβάνοντας το 31,9% επί των συνολικών ψήφων.

Το Jeep Renegade κατακτά τον τίτλο του καλύτερου «Sub-Compact SUV» .  Ανακηρύχτηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά το καλύτερο «Sub-Compact SUV», με ποσοστό 18,3%. Αυτή η διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το Renegade που αποτελεί το πρώτο μοντέλο της μάρκας στην κατηγορία. Το αυθεντικό στιλ Jeep και οι κορυφαίες για την κατηγορία εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου εκτιμήθηκαν ιδιαιτέρως από τους αναγνώστες του OFF ROAD. για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η ναυαρχίδα της μάρκας Jeep Grand Cherokee ανακηρύχτηκε το δημοφιλέστερο εισαγόμενο SUV πολυτελείας, κατακτώντας παράλληλα τη 2η θέση ανάμεσα σε όλα τα μοντέλα του ανταγωνισμού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Γερμανών κατασκευαστών. Είναι το δημοφιλέστερο εισαγόμενο SUV πολυτελείας.

Το νέο Jeep Wrangler κατέκτησε επίσης τη 2η θέση ανάμεσα στα νεοεισερχόμενα μοντέλα για το 2019.

Οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν τα αγαπημένα τους SUV, έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα από 185 μοντέλα σε 13 κατηγορίες. Η Jeep απέσπασε 3 πρωτιές, συνεχίζοντας τη διαχρονικά δυναμική της πορεία στο θεσμό.

Τα OFF ROAD Awards ξεκίνησαν την πορεία τους το 1982 δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες του περιοδικού να αναδείξουν τα αγαπημένα τους μοντέλα. Στην ψηφοφορία για τα φετινά βραβεία συμμετείχαν περισσότεροι από 38.500 αναγνώστες.

Τρία μοντέλα της Jeep κατακτούν κορυφαίες διακρίσεις στα  βραβεία του περιοδικού OFF ROAD gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: