Τραγωδία στα γυρίσματα του "Rust": "Μίλησα με τον Μπάλντουιν, είναι πολύ υποστηρικτικος" είπε ο σύζυγος της Χάτσινς

Άγνωστο ακόμα αν θα αποδοθούν κατηγορίες για το τραγικό περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα του Νέου Μεξικού

Τις πολύ δύσκολες στιγμές που ζει τις τελευταίες ώρες, μαζί με τον 8χρονο γιο του, μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε η σύζυγός του, Χαλίνα Χάτσινς, από την εκπυρσοκρότηση όπλου που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν, στη διάρκεια γυρισμάτων, προσπάθησε να περιγράψει ο σύζυγός της, Μάθιου.

Μιλώντας στη Daily Mail, ο 38χρονος επιβεβαίωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Μπάλντουιν. «Έχω μιλήσει με τον Άλεκ Μπάλντουιν και είναι πολύ υποστηρικτικός».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για να περγράψουμε την κατάσταση» που ζούμε, ανέφερε σε άλλο σχόλιό του στον Insider. «Δεν θα μπορώ να σχολιάσω τα γεγονότα ή τη διαδικασία που περνάμε αυτήν τη στιγμή, αλλά εκτιμώ ότι όλοι μας αντιμετωπίζουν με συμπάθεια. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταφέρουμε να πούμε περισσότερα» πρόσθεσε.

Μπάλντουιν: Έχει ραγίσει η καρδιά μου για τον σύζυγο και τον γιο της Χαλίνα

Νωρίτερα, ο γνωστός ηθοποιός, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση, μέσω Twitter, για το συμβάν, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το σοκ και τη θλίψη μου σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, συζύγου, μητέρας και άξιας θαυμασμού συναδέλφου μας. Συνεργάζομαι πλήρως με την έρευνα της αστυνομίας για να εξετάσουμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία. Είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου έχει ραγίσει για εκείνον, τον γιο τους και όλους όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα».

Άγνωστο ακόμα αν θα αποδοθούν κατηγορίες

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν θα κατηγορίες για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του εισαγγελέα του Νέου Μεξικού. «Θα εξετάσουμε όλα τα γεγονότα και τα στοιχεία της υπόθεσης με μεγάλη διακριτικότητα και θα έχουμε περαιτέρω πληροφορίες αργότερα. Οι σκέψεις μας επηρεάζονται από αυτήν την τραγωδία», ανέφερε η ανακοίνωση.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: