Τουρκία: Η άνοδος της λίρας έβγαλε στους δρόμους τους οπαδούς του Ερντογάν

 Οπαδοί του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν βγήκαν στους δρόμους στην πόλη Μαλάτεια, στην ανατολική Τουρκία και πανηγύρισαν ενθουσιασμένοι, χορεύοντας και φωνάζοντας συνθήματα

Η άνοδος της αξίας της τουρκικής λίρας, έβγαλε στους δρόμους οπαδούς του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην πόλη Μαλάτεια, στην ανατολική Τουρκία, που πανηγύρισαν ενθουσιασμένοι, χορεύοντας και φωνάζοντας συνθήματα.

Πλήθος κόσμου βγήκε με νταούλια στους δρόμους, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς και φιλώντας εικόνες του Ταγίπ Ερντογάν. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, ακούγονται να φωνάζουν ρυθμικά το σύνθημα «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», μια άλλη φωνή να κραυγάζει «Να σκάσουν οι εχθροί» και ο ίδιος να φωνάζει στη συνέχεια «Ταγίπ μπαμπάς-Ταγίπ Μπαμπάς». Οι διαδηλωτές μάλιστα, έκαψαν και «μαϊμού» δολάρια.

Καυστικά είναι τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για τους πανηγυρισμούς οπαδών του Ερντογάν, την ώρα που η οικονομική κρίση χτυπάει … «κόκκινο».

Μία χρήστης του Twitter, που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο, σχολίασε: «Πείτε το στην αντιπολίτευση. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του Ερντογάν, που όντας ανίκανοι να ξεχωρίσουν δύο γαϊδάρων άχυρο, υπακούν σε ότι τους λέει και χειροκροτούν ότι κι αν πει. Ανάλογα πρέπει να κάνoυν τις κινήσεις τους» έγραψε καυστικά.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: