Τον "άναψε", τον έγδυσε, του πήρε τα ρούχα κι έφυγε…

Τον "άναψε", τον έγδυσε, του πήρε τα ρούχα κι έφυγε...
Γυμνός σε στην περιοχή της Λακόπετρας έμεινε ένας Πατρινός που δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής, ο οποίος πήγε για «κοκό» αλλά κατέληξε σαν τη Ζωή Λάσκαρη.. στην «Κατήφορος».

Όπως γράφει το patrastimes, το θύμα επί δυο μήνες πολιορκούσε μια πανέμορφη ιδιοκτήτρια καταστήματος με ψιλικά είδη. Μάλιστα στην προσπάθεια του να τη «ρίξει», τις πήγαινε καθημερινά καφέδες ακόμα και γλυκίσματα, τα οποία πάντα συνόδευε με εκφράσεις θαυμασμού, για την ομορφιά και το σώμα της.

Η γυναίκα απέκρουε τις… επιθέσεις του 55χρονου, ο οποίος είναι και παντρεμένος αλλά αυτός παρέμενε αμετακίνητος, επικαλούμενος μάλιστα το πόσο ταιριάζουν καθώς και στους δυο αρέσει η και οι παραλίες.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα το αντικείμενο του πόθου για τον 55χρονο, έδειξε να ενδίδει στις πιέσεις του για ραντεβού και μάλιστα στην πρόταση που της έκανε για τετ – α -τετ σε ερημική παραλία.

Η έξοδος προς την… ηδονή έγινε με διαφορετικά αυτοκίνητα – για τα αδιάκριτα όπως ζήτησε η νεαρή γυναίκα – με προορισμό την περιοχή της Λακόπετρας. Περιελάμβανε και φαγητό σε γνωστό μαγαζάκι της περιοχής με κατάληξη στην παραλία, όπου με πρωτοβουλία του 55χρονου άρχισαν οι ερωτικές περιπτύξεις.

Τα χάδια έφεραν κάποια στιγμή τον ώριμο, επίδοξο εραστή να είναι με Αδαμιαία περιβολή, όταν ξαφνικά έκπληκτος είδε την «Εύα» της ζωής του να σηκώνεται, να του παίρνει τα και να τρέχει προς το αυτοκίνητο με το οποίο είχε πάει στο ραντεβού…

Τον "άναψε", τον έγδυσε, του πήρε τα ρούχα κι έφυγε...

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: