Tokyo Auto Salon 2024: Η Nissan πανέτοιμη για το μεγάλο Σαλόνι της Ιαπωνίας

Όλα τα καινούργια μοντέλα που θα δούμε το 2024 στην παγκόσμια αγορά θα έχουν το δικό τους περίπτερο στο Tokyo Auto Salon 2024. Ειδικά η Nissan θα παρουσιάσει από μοντέλα παραγωγής για την παγκόσμια αγορά αλλά και μοντέλα που δεν θα εισαχθούν στην Ευρώπη.

Από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν στην Ιαπωνία. Στο Τόκιο θα πραγματοποιηθεί στο Makuhari Messe το «Tokyo Auto Salon 2024». Η Nissan θα παρουσιάσει το αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τρίτης γενιάς που θα αγωνιστεί στο “Tokyo E-Prix” της Formula E τον Μάρτιο του 2024 καθώς επίσης τις πρωτότυπες εκδόσεις των Caravan, X-Trail, Roox, και March καθώς και σειρές αυτοκινήτων δρόμου NISMO. Επιπλέον, δύο οχήματα της Nissan Motorsports & Customization (NMC) θα εκτεθούν από την AUTECH. Ακόμα, από το περίπτερο της Nissan θα υπάρξουν ζωντανές μεταδόσεις στον επίσημο λογαριασμό της Nissan στο YouTube, καθώς επίσης και διαδραστική επικοινωνία από το περίπτερο με τους θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

Ας δούμε τα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Nissan στο Makuhari Messe.

Nissan e-4ORCE 04 Formula E racecar

Το Nissan e-4ORCE 04, το αγωνιστικό αυτοκίνητο τρίτης γενιάς το οποίο παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2022, φέρει εντυπωσιακό χρωματισμό στο αμάξωμα με το άνθος κερασιάς που συμβολίζει την Ιαπωνία. Το μοντέλο πρόκειται να λάβει μέρος στον αγώνα του Τόκιο του πρωταθλήματος Formula E, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2024.

Mobile-Hub υποστήριξης καταστροφών

Βασισμένο στο Caravan, αυτό το Mobile-Hub υποστήριξης καταστροφών έχει προσαρμοστεί ώστε να λειτουργεί ως ένας κινητός κόμβος υποστήριξης σε περιόδους καταστροφής. Εξοπλισμένο με πολλά σετ φορητών μπαταριών, το μοντέλο έχει στόχο να σώζει ζωές και να φέρνει λύσεις σε περιοχές που επλήγησαν από καταστροφές.

X-Trail Crawler Concept

Βασισμένο στο αυθεντικό SUV X-Trail, το X-trail Crawler Concept έχει ενισχυμένη «γεύση» εκτός δρόμου. Το εξωτερικό παραπέμπει στον κόσμο της αναρρίχησης, έτοιμο για απότομα και ανώμαλα εδάφη και ο χώρος των αποσκευών περιέχει τα κατάλληλα εργαλεία για τέτοιου είδους περιπέτειες.

Roox Beams Customized Concept

Βασισμένο στο νέο Roox που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, το concept είχε την επιμέλεια του ιαπωνικού οίκου μόδας Beams. Το ύφασμα τζιν χρησιμοποιείται τόσο για την εσωτερική, όσο και για την εξωτερική διακόσμηση, για να δώσει την εντύπωση ενός οχήματος που κάνει όλους να νιώθουν ότι είναι έτοιμοι για βόλτα. Η μοναδική, παιχνιδιάρικη προσέγγιση της Beams χαρακτηρίζει απόλυτα αυτό το αυτοκίνητο.

March Customized Concept

Αυτή η έκδοση του March εξερευνά νέες ιδέες για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Μετά το Cube Refreshed & Retro Concept που παρουσιάστηκε στο Tokyo Auto Salon 2023, το concept εξερευνά ένα όχημα που συνοδεύει τη ζωή των νέων με στυλ και εσωτερική δύναμη.

X-Trail Autech Sports Spec Concept

Serena Autech Sports Spec Concept

Η Autech είναι μια μάρκα που κληρονομεί την εμπειρία της NMC από την κατασκευή μιας ευρείας σειράς custom αυτοκινήτων και επεκτείνει το στυλ της με μια σπορ και πολυτελή αίσθηση. Το Serena Autech ενσωματώνει ένα πνεύμα σπορ και ταυτόχρονα πολυτέλειας, ενώ το X-Trail Autech βασίζεται στο εργοσταστιακό X-Trail. Και τα δύο concept ενισχύουν περαιτέρω την αίσθηση της πολυτέλειας, επιτρέποντας μια γραμμική, διασκεδαστική, σπορ, άνετη και σταθερή οδήγηση από την οδήγηση στην πόλη έως τις μεγάλες διαδρομές. Τα concepts που φέρουν την επωνυμία του κορυφαίου σπορ brand Autech επιδιώκουν το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στην οδήγηση.

Nissan GT-R NISMO

Μετά το Nissan GT-R MY2024 που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο, σειρά έχει να παρουσιαστεί το Nissan GT-R NISMO. Αυτό το μοντέλο επιδιώκει τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του GT-R με εξελιγμένη αγωνιστική τεχνολογία, αναβαθμισμένη αεροδυναμική και ειδικά ρυθμισμένες αναρτήσεις, ενώ προσφέρει βελτιωμένο κράτημα στις στροφές χάρη στα πρόσθετα μπροστινά μηχανικά LSD.

Fairlady Z NISMO

Το Fairlady Z NISMO είναι εξοπλισμένο με μοναδικά αεροδυναμικά στοιχεία και είναι ειδικά ρυθμισμένο για την έκδοση NISMO των 420 PS. Το όχημα διαθέτει ισχυρή επιτάχυνση και εξελιγμένο κιβώτιο με βελτιωμένη ανθεκτικότητα και απόκριση αλλαγής ταχυτήτων.

Skyline NISMO

Το Skyline NISMO αναπτύχθηκε με στόχο να είναι το απόλυτο αυτοκίνητο GT. Για να μπορεί να οδηγηθεί πιο γρήγορα, πιο άνετα και με ηρεμία, το Skyline NISMO συνδυάζει αεροδυναμική και τεχνολογίες πλαισίου που χρησιμοποιούν τη μοναδική αγωνιστική τεχνολογία της NISMO. Ενώ εκφράζει τη δύναμη των Skyline του παρελθόντος, το χαμηλό ύψος αυτού του σεντάν επιδόσεων του δίνει μια τολμηρή εμφάνιση, ενώ ο ειδικά ρυθμισμένος κινητήρας από την NISMO υπόσχεται οδηγικές επιδόσεις και εμφάνιση που αποτελούν το αποκορύφωμα του Skyline GT.

Tokyo Auto Salon 2024: Η Nissan πανέτοιμη για το μεγάλο Σαλόνι της Ιαπωνίας gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: