Το StAr στην ημερίδα Οδικής Ασφάλειας της Κέρκυρας

 

Το «StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια» τίμησε την επέτειο των γενεθλίων του Ιδρυτή του με συμμετοχή σε εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας στην Κέρκυρα.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας προσκάλεσε το «StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια» στην 2η Ημερίδα οδικής ασφάλειας που οργάνωσε το Σάββατο 23 Μαρτίου. Η εκδήλωση, που έγινε στο αμφιθέατρο του τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου είχε ως κεντρική ομιλήτρια την Πρόεδρο του Ιδρύματος, κυρία Χριστίνα-Μυρτώ Σταθάκη. Επίσης μίλησαν ο εκπρόσωπος της Τροχαίας κύριος Γιώργος Κωνστάντης και του ΕΚΑΒ κύριος Χρήστος Κυπριώτης.

Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν στο κοινό στατιστικά στοιχεία, χαρακτηριστικά βίντεο καθώς και οι σημαντικότεροι παράγοντες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Και τονίστηκε ο ρόλος του ανθρώπινου λάθους. Ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό.

Η Πρόεδρος του «StAr, Ίδρυμα Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια» δήλωσε: «Προσπαθούμε κάθε χρόνο, κοντά στην 25η Μαρτίου που ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου, να οργανώνουμε ή να συμμετέχουμε σε κάποια εκδήλωση. Με αυτόν τον τρόπο τιμούμε την μνήμη του με έναν τρόπο που σίγουρα θα του άρεσε. Η πρόσκληση της Λέσχης Αυτοκινήτου Κέρκυρας μας έδωσε την ευκαιρία να απευθυνθούμε σε μια περιοχή που δεν είχαμε έρθει στο παρελθόν. Μάλιστα αποφασίσαμε να έρθουμε οδικώς, ώστε να έχουμε μια πολύ καλή αίσθηση του οδικού δικτύου στην γύρω περιοχή. Σχετικά με την ημερίδα, εκείνο που μας εντυπωσίασε είναι η συμμετοχή του κοινού με ερωτήσεις μετά τις ομιλίες μας. Ευχαριστούμε τους οργανωτές για την εκδήλωση και την πρόσκληση.»

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας έκανε αναφορά και στην πρόταση που έχει καταθέσει για την δημιουργία ενός Πολυχώρου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κατά τα πρότυπα του εξωτερικού. Ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού και αθλητικού χώρου με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

 

Το StAr στην ημερίδα Οδικής Ασφάλειας της Κέρκυρας gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: