Το σούπερ μίνι Peugeot 208 έκανε ρεκόρ πωλήσεων

Με  τους καλύτερους οιωνούς για την Peugeot  στην Ελλάδα έκλεισε ο  Μάρτιος. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων η Peugeot βρέθηκε στη δεύτερη θέση των ταξινομήσεων της συνολικής αγοράς με 923 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 9.6%. Η  γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα, διατηρεί τη  2η θέση στις ταξινομήσεις της αγοράς και για το  πρώτο  τρίμηνο  2019 σημειώνοντας 2.683 πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 10.2%.

Το κομψό σούπερ-μίνι  «208»  εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση της κατηγορίας του καταγράφοντας με απτό τρόπο τη σαφή προτίμηση των αγοραστών, που το επιλέγουν για τον ξεχωριστό σχεδιασμό του, την τεχνολογική πρωτοπορία, τη δυναμική οδήγηση, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την εξελιγμένη συνδεσιμότητα αλλά και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση που το συνοδεύει.

Μαζί του και η υπόλοιπη γκάμα της PEUGEOΤ και συγκεκριμένα τα μοντέλα PEUGEOT 108, PEUGEOT 2008, PEUGEOT 3008, PEUGEOT 5008 και το MPV PEUGEOT Traveller, βρέθηκαν στο Top5 των πωλήσεων στις κατηγορίες τους.

Επαγγελματικά PEUGEOT

Στην αλματώδη πορεία της PEUGEOT στην ελληνική αγορά, συνέβαλαν και τα πρακτικά και ανθεκτικά ελαφρά επαγγελματικά της φίρμας.

Τα PEUGEOT Boxer και PEUGEOT Expert στα VAN και το PEUGEOT 208 PRO στα VANETTE, κατέλαβαν την πρώτη θέση των πωλήσεων στις κατηγορίες τους, επιβεβαιώνοντας τη συνειδητή επιλογή των επαγγελματιών που απαιτούν απόδοση, οικονομία και ασφάλεια στις καθημερινές και ιδιαίτερα απαιτητικές μετακινήσεις τους.

 

 

Το σούπερ μίνι Peugeot 208 έκανε ρεκόρ πωλήσεων gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: