Το πιτόγυρο – ανθοδέσμη 8,5 κιλών για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ένα σουβλατζίδικο στην Κρήτη αποφάσισε να τιμήσει την ημέρα των ερωτευμένων βάζοντας στο μενού του μια τεράστια πίτα-γύρο σε…ανθοδέσμη!

Η ανθοδέσμη αποτελείται από τα υλικά που φτιάχνεται ένα κανονικό πιτόγυρο και ζυγίζει 8,5 κιλά.

Το κατάστημα σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook αναφέρει ότι η ιδέα γεννήθηκε πριν από λίγα χρόνια με τον κόσμο να δείχνει μεγάλη ανταπόκριση.

«14 Φεβρουαρίου ημέρα των ερωτευμένων και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Πριν από λίγα χρόνια, εμπνευστήκαμε την πίτα γύρο ανθοδέσμη, έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και αισθητικής, που έδωσε νέα ζωή σε ένα διάχυτο σύμβολο της ελληνικής γαστρονομίας. Και τώρα, με χαρά βλέπουμε πως αυτή η ιδέα έγινε αγαπημένη και διάσημη, ιδίως για την ημέρα των ερωτευμένων. Αυτή η ημέρα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας δίνετε ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας. Η πίτα γύρο ανθοδέσμη είναι ένας τρόπος για εμάς να σας ευχαριστήσουμε και να μοιραστούμε αγάπη και γεύσεις μαζί σας», αναφέρει το κατάστημα στην ανάρτησή του στο Facebook.

14 Φεβρουαρίου ημέρα των ερωτευμένων και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Πριν…

ed by Λεωφόρος Ψητοπωλείο Εστιατόριο on Monday, February 12, 2024

ΕΛΛΑΔΑΑγιος ΒαλεντινοςΚρητησουβλατζιδικο
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: